:icon_tup: bu çok mantıklı rengini belli etme bi adres ve isim al
ürünleri rizedeki bizden birine gönderirsin dikkat etmen lazımdı çok konusu oldu neyse inş. yamuk adam çıkmaz parayı gönderir
Printable View
Adamin ismi belli sanirim Ada Barda calistigi kesinse Serkan,eren,sevki,murat can bunlardan birisimidir ? Aralarinda tek sorun cikartacak kisi sevkidir onunda anladigi dilden konusulur sorun olmaz bana isim soyisim verebilirseniz yardimci olmaya calisirim.
çocuğun ismi evren uzun abi
face sayfası bu Dj Evren Uzun Live | Facebook
faceside bu Evren Uzun | Facebook
Evet bu şahısı simayen tanıyorum.Konu sahibi arkadaştan haber bekliyorum konuşmamı isterse gider konuşurum kendisi ile.
uzunlardan olan akrabalarım mevcut soruşturdum tanıyan yok bunu ...
gülbahar mah. bizim pederin mahallesi ama onlarda tanımıyorlar...
sanırım dediğin kulüpte dj cilik oynuyor .
1000 Tl para için ankaradan kalkıp gidilir.kolay kazanılmıyor.o vatandaş itelemeye çalışmış aklı sıra şerefsiz.
tipelere gel :D "eylenmeye"
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...4_229733_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1305819_n.jpg
Hayret arkadaş Rizeli mi acaba?
geçmiş olsun durduk yere can sıkıntısı,hallolur umarım
bar cıkışı alın. arkadaşlarının yanında g.tü kalkar. hatta evden alın babasıda dövsün.
başlığı okurken bile küfür ettim memleketi kötülüyor böyle şerefsizler
strateji güzel oğuz. :icon_tup:
Insallah olay cozulur paranizi geri alirsiniz.
Yalniz dikkatimi cekti birbirini tanimayan insanlarin bu kadar dayanisma ve yardim icinde olmasi cok guzel. Keske diger atar-gider konularda da bu hassasiyetle yaklasilsa.
rizeden bir arkadaşımız (0M42 ahmet ) bütün işi ayarlamış adamın gündüz çalıştığı yeri akşam çalıştığı yeri arkadaşlarını. evini felan hepsini bulmuş bende arkadaşa cd playerları gönderdim o halledecek orda beni inanılmaz rahatlattı sağolsun. ve muharrem abi ottoman oda eğer halledemesem kendisine ulaşmamı söledi. ben seviyorum bu forumu ve uylerini ya allah herkesten razı olsun. özellikle (0M42 ahmet ) ottoman muharrem ve Oconner
inş. olay çözülür geçmiş olsun rizeliler çok düzgün insar halßuki...