User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
51 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yıllık Kart Aidatı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her adiat aldıklarında iptal edin yoksa kartı iptal edicem diyodum onlarda iader ediyolardı sağolsunlar

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sistemden geriye dönük 3 yıllık alabiliyorum fakat benim banka ile çalışmam 1999 yılına dayanıyor.. Bu yıllara dönük hesap dökümü istesek vermeyebilirler. yani en kötü ihtimal artık online bankacılık kullanmayan yoktur aramızda en kötü ihtimal ile 3 yıllık ücretleri geri alabilirsiniz

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jehuty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sistemden geriye dönük 3 yıllık alabiliyorum fakat benim banka ile çalışmam 1999 yılına dayanıyor.. Bu yıllara dönük hesap dökümü istesek vermeyebilirler. yani en kötü ihtimal artık online bankacılık kullanmayan yoktur aramızda en kötü ihtimal ile 3 yıllık ücretleri geri alabilirsiniz
    öyle bir hakları yok, 99'dan bugüne kadar olan tüm işlemleri isteyebilirsiniz

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    demin aradım akbank ı bu seneyi kurtardık 60 tl yatırıcaklar hesaba bu senenin ücretini

geçmiş dönemler içinde şubeye gideyim söylim bari
    Failure is not an option.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geriye dönük veriyorlarsa çok iyi kapatılan kartlarınkinide alabilirmiyiz acaba 10 ay falan 150$ aidatlı amerikan express im vardı servet düşmanı
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tamda hsbc yi arıyordum şimdi hiç kasmiim o zaman
    Failure is not an option.

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bankanın bana gönderdiği Amex 77 TL aldı . Euro hesabımdan 7 Euro çekmişler diğerleri zaten sabit 35-40 TL her 6 ayda bir çekilen rakam 99 dan bu yana hesaplarsak ohhhh yeaaahhh

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende sikayetvar.com'a yazdım.İş yerindeyim hiç bugün telefonda atışacak gücüm yok yarın arayıp gerekeni yapıcam artık
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben bugun tuketıcı hakem heyetıne gıttım konu ıle ılgılı 1 yıllık gerı ıade alabılırsınız gıbı bırseyler sacmaladılar. Ben 5 yıllık dekontum elımde o sekılde talep edıyorum acmazmısınız dedım. Açarız ama heyet reddeder buyuk ıhtımal dedıler. Internettede her THH nın farklı tutum sergıledıgı daha dogrusu kafasına gore takıldıgı yazılmakta. Bakalım ben haftabasında talep edıcem ne demısler ısteyenın bır yuzu ......

byspecial
    Misafir
    Akbank en kolayı sanırım daha geçen ayki extre'de 100 tl kart ücreti kesmişlerdi..wings black Telefon görüşmesinde de hiç uzatmadılar aylık xx miktar harcıyorum ve ödemeleri sapmıyor bu tutarı ödemek istemiyorum dedim bu extre'de iade ettiler kart ücretini.

M.Can Çimir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aaa uzmanlık alanım Hem de çalıştığım banka...

Kısa ve öz: Başvuru yaparken imzaladığınız 'Bankacılık İşlemleri Sözleşmesi'nde bu ücretleri ve tüm kesintileri kabul ettiğinizi beyan ediyor ve imza atıyorsunuz... Bankalar ticarethanedir, bunu unutmayın. Siz 100 liralık ayakkabıyı 12 taksit + % bilmem kaç parapuan ile alın diye bir dünya para döküp anlaşma yapıyorlar.

Eğer aidat ödemek istemiyorsanız Fix Card (Finansbank) alın

Viper_Si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M.Can Çimir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aaa uzmanlık alanım Hem de çalıştığım banka...

Kısa ve öz: Başvuru yaparken imzaladığınız 'Bankacılık İşlemleri Sözleşmesi'nde bu ücretleri ve tüm kesintileri kabul ettiğinizi beyan ediyor ve imza atıyorsunuz... Bankalar ticarethanedir, bunu unutmayın. Siz 100 liralık ayakkabıyı 12 taksit + % bilmem kaç parapuan ile alın diye bir dünya para döküp anlaşma yapıyorlar.

Eğer aidat ödemek istemiyorsanız Fix Card (Finansbank) alın
    çalıştığım banka derken finansbankta mı çalışıyorsun benim gibi
    bu arada fix kartın gönderim ücreti 5 tl ve her basılı ekstre 1tl ücret alınıyor, e-ekstreden ücret alınmıyor. şube içinden 300tl altında para yatırma işlemlerinde 2.5tl işlem ücreti alınıyor. atm'den yapılırsa ücret alınmıyor.
    Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla yorumları okumadım ama ben arayıp müşteri hizmetlerini ver yansın ediyorum 3 4 kere öyle ödememezlik yaptım ama müsteri hizmetlerini ikna etmen gerek

eğer bu ücret ekstrene yansımışsa artık çok geç ama bu aidatın ödeme zamanını yaklasınca itiraz edebilirsin
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bankalar davayı kazandılar. Hatta örnek olarak bakmak isterseniz İzmir bilmemne kaçıncı Sulh hukuk'mu ne. Google yapıp bakabilirsiniz.

Bence zaten saçma adamlar size hizmet veriyorlar tabi ki alacaklar. Kimse kimseye bedava bir şey vermez bu devirde, hele ki bankalar.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GTCihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim kullandığım tüm bankalar iade ediyor birtek garanti bu konuda inatçı idi taa ki geçen haftaya kadar. 45 tl kart aidatı kestiler aynı şekilde banada yasal alıyoruz dediler , bende ciddi olarak kartı kapatma işlemine başladım son aşamada 50 tl bonus ile işi çözdük
    1 ay sonra ekstrene bak aidatın geri geldigini goreceksin

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garanti bankası her sene iade ettiği aidat için bu sene yokuş yapıyor. Bunu araştırırken geçen senede almadığımı da gördüm. 5 ocakta 60 lira bonus gelecek sonrası ikisi içinde hakem heyetine gideceğim adi şerefsizler.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Garanti bankası her sene iade ettiği aidat için bu sene yokuş yapıyor. Bunu araştırırken geçen senede almadığımı da gördüm. 5 ocakta 60 lira bonus gelecek sonrası ikisi içinde hakem heyetine gideceğim adi şerefsizler.
    Forum ahalisi bana kızacak ama kart aidatını haksız bulmuyorum.

Adam sana hizmet veriyor, düzgün kullandığında (hesap kesimi denk getirerek) hiç faizsiz 1 ay erteleme imkanı sunuyor.

Başın sıkışsa milletten isteyeceğine çekersin karttan nazın parana geçer. 3 tane kart kullanıyorum, 150 TL gibi bir ücret ödüyorum.

Bu tutarı zaten indirim / bonus puan falan derken geri alıyorum. Ne yapsın adamlar taş mı yesin

Krediyle ilgili durumda ise şöyle bir şey yaşadım ilgilenen arkadaşlara bilgi olsun,

2014 yılında YKB den çektiğim kredi masrafı için (1700 TL) T.H.Heyetine başvurdum. Neredeyse 1 yıl sonra karar lehime olacak şekilde çıktı.

Bankayı aradım uzun sürüyor dedi, Şikayetvar'a tatlı sert bir mesaj yazdım, 1 hafta sonra iademi aldım.

Ayrıca T.H.Heyetine yapacağınız şikayetleri e-devlet üzerinden görebiliyorsunuz artık.

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şerefsiz abi bunlar alışveriş faizi o faizi bu faizi geçiriyolar zaten , mümkün olduğunca kullanmıyorum kartı bende kırıp attım . Bi sene kullanma sözüne karşın banada senelik iade ettiler , çakallar aylık bişiler geçiriyo zaten fazlasıyla yine kârdalar..
    Vtec

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bankalar kullandırdıkları kartlar için kart aidatı alma hakkı varmış. televizyonda gördüm aynı bankadan ücretsiz olan kredi yada banka kartını talep ederek sorunun bundan sonraki kısmını çözebilirsiniz dediler yanlış anlamadıysam
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)