hala bekliyorum aşkımı :((((((( off ulen offf darlandımmmm. gene rs krizim tuttuu. temiz bi rs bulunnnnn banaaaaaa!!!!
Printable View
hala bekliyorum aşkımı :((((((( off ulen offf darlandımmmm. gene rs krizim tuttuu. temiz bi rs bulunnnnn banaaaaaa!!!!
Abi tamam rs verilerini bende biliyorum da 4.1 şaka gibi değilmi sence.Resmen dizel kategorisine giriyor.O nedenle sordum ortalama hızı.Hani arabanın uzun yolda rahatca gittiği değermi yoksa çok çok kasıp maximum indirilebildiği değer mi diyerek.
Aradığım cevap budur saolasın. 90-110la söylediğin değer çok makul akla yatan bir değer.
Yapıştırsanız da 10 yakar ötesini yakmaz zaten :D
bazen rs düşünmüyor değilim..hacimli torklu araba yakıtı da az..az yakar çok kaçar tarifine uyan araçlardan biri :)
arkadaslar düzgün bı rs almaya kalksak kaç paraya buluruz bızım burda nrs vardı 14 e kadar verıyodu onu almaya gıttım ama duyduguma gore gecen gun kaza yapmıs vazgectım
Kaza yapsada problem değil bence NRS RS güzel bir RS ti
Motor ve yürüyende bir problem yoksa boya takınsı olmasın
arabanın içine otur sölebi hayallere dal :))
dışarı çık park sis yak öncen bi bak arkasına geç bi bak aracı çalıştır kulagını motora ver :)
kaputu aç motoruna bak çalıştır 1 2 3 bas dreksiyonu bi sağ bi sol yap hoşuna gittiyse al gitsin gerisine bakma :)) yeterki içine sinsin
mesut kardşm benim gel yanıma bin 3 e kdr sara sara :D gidelim son halinden sora baya bi tatmin olcaksın ztn :D hemen almak isticeksin :)
Bugün 17 lerlen denedim 2. vites sürekli sarıyor :D
3. vites motor devrini yakalamaya çalışıyor ama nafile :D
Slick lastik bul Alican :D
onu bunu geçtim e30a borbet takan pıstıranlar bile 25 30 yazanlar bizm insanımız cidden ne oldum delisi
:rolleyes:
Aranıyor
:rolleyes:
http://www.techturkey.com/forum/off-...ml#post2498696
:)
Alicanrs mesaj kutun dolu :o:o
Yeni yetişen nesil diye tabir edilen kafa senin mesajını sıkıcı bulup bi noktadan sonra okumayı bırakmış olabilir, şaşırmam :)
JDM hesabına turuncu sinyalli, şahinden hallice bile diyemeyeceğim civic EX'ler bile para eder, aslan gibi, hem donanımlı, hem yürüyen, hem az yakan clio RS'e 16 17 lira istersin; kardeş bi ağır ol derler.. Yapacak bişey yok, burası Türkiye :)