Rs lerde yol bilgisayarı varmı? Varsa her modelinde varmı acaba.
Printable View
Rs lerde yol bilgisayarı varmı? Varsa her modelinde varmı acaba.
Evet var...
Konuya biraz daha geri dönsek ? 2 RS dışında hiç önerilen olmadı :)
Sahibinden'e yeni bir tane düşmüş 18k istiyor. Km hariç fotolardan başarılı duruyor.
bu araba patlak öncedende galeride satılıktı satın alındı başka birine 14.500 e satıldı şimdi gene 18.000
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 18.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55890462
bu araçtanmı bahsedıyosunuz
Sahibindene araç danışma ofisi açsak ihya oluruz vallahi :)
RS güzel araçtır kısmetse almak alırız :)
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 18.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55890462
aracın direksıyonuna dıkkatlı bakın airbag acmıs buyuk ıhtımal ortası daha yenı duruyor kazası var demekki zaten 160 binde 18 etmez gibi gorunuyor 15-16 ancak
o galeri ilk ilanı 16 binden verdi bir iki forum araştırması yapıp 18 e cektiler sanırım :D
direksiyon simidi yeniden kaplanmış sadece. 1 hafta önce de vardı bu aracın ilanı. 34 Yn 3157 aracın sol sisi kırıktı, tampon çizikti bunlar yaptırılmış, ayrıca direksiyon simidi kaplanmış. ben satan kişiyle görüşmüştüm. kesinlikle değişeni olmadığını 3 parçada sadece boyası olan ve içinin ısrarla çok temiz olduğunu söylemişti. sigara dahi içilmemiş içinde. açıkcası bi ara baya düşündüm alayım mı diye ama tek sıkıntısı km 160bin olması. bu arada eski fiyatı 16500 idi. az bişey masraf yapılıp 18000 yazılmış...
Varsa tandıdıktan Clio 182 lik bende alıcıyım tabi ucmamak kaydıyla :)
Denizlideki sarı ne oldu acaba bilen varmı birde ist da motor sporları ile ugrasana birinde var mavi cok nefis duruyor alet ..
[QUOTE=Epicurus;2507360] tek sıkıntısı km 160bin olması. QUOTE]
kaç kmde araba arıyosun?
11 yaşında araba bunlar.sayıları bellı.km dusurmek cocuk oguncagı artık.cogununda km sı dusmustur kesın.bu adam km sını 110 bıne cekse gıdıp alacaksın yanı.
arabayı gıbıp canlı bakacaksın,begendıysen ıcı dısı temızse alacaksın. hepsı aynı yasta zaten.km cok onemlı degıl bence.
bızde 2000 model 430 bınde de araba var 98 model 250 bınde de 2000 model 160 bınde de. bunların içinde en haşatı 160 bınde olanı:D acıklayıcı olmustur umarım