ama hatırlarsan km'si 30binlerde olan 2005 model gri RS satılıktı.. bence bu o RS...
Printable View
ama hatırlarsan km'si 30binlerde olan 2005 model gri RS satılıktı.. bence bu o RS...
izo seninki egzantrikli falan deilmiydi yaw
yok bu durum 1.4 lere bbs rs jant takıp , jdm far ve arkayada bıraz kamber verıp apaçilerin altındaki araçları dünyanın en temiz en güzel aracı sanmalarından kaynaklanıyor , neredeyse 1.4 is ler 1.6 ies ler vtı fıyatına vtec2 ler type-r fıyatına satılcak, dün bir ılan gördüm inanamadım beyaz 2005 ls vtec2 38000 tl :D
bu BYP rs, 1-2 sene önce sahibinden'de cadde kenarında park halinde iken fotoları olan RS miydi? :)
sercan zaten geçen sayfalarda aynısı yazıldı :) 3 sayfa sonra yine sorulur yine aynısını kopyalarsın :)
ya açıkçası yinede satma niyetimiz yok aslında ama işte aile arabası almak şart olduğundan dolayı satıyoruz çok memnunuz ve gerçekten çok güzel sorunsuz bi araba ona keza da her gün çoçuk gibi ilgilenilen bir araç biraz zor oluyor satması ama işte mecburiyet olunca yapılacak birşey kalmıyor bizde işte rs geçmişi ve değerini bilecek sizin gibi insanlarda görmek isteriz aracımızı kısmet nasip inşallah daha iyilerini nasip eder allah cümlemize :)
anladımda lpg ye karşı değilim gerçi rs çok yakmıyor ama gezmekde güzel gelir lpg ile benzin eminim yılbaşına kadar 5 tl ye gelir artık lpg ye karşı olmak mümkün olmicak gibi geliyo aracın kazası varsa bişi diyemem
herkezin görüşü farklıdır 10 11 yaşındaki aracın sahibine boya varmı diye sormam zaten şaseler panel tavan değişik değilse önemli değil fiyatı uygun olduktan sonra
14 e bu şekilde bi araç alıp aldıgın paralara satmak varken komple boyasız orjinal az bulunucak temizlikte bi aracı alıp 20 21 verip elimce kalıcana normal bi araç alıp 14 liraya kafama göre toplayıp yapsam istediğim şekil bana daha mantıklı geliyor neyse nasip kısmet meselesi 15 liralık bi araç bakıcam bulursam alırım bulamazsam beklerim. acelesi yok
karar senin tabii ki.14e alıp sonradan bu araç gitmiyor diye,ya da motor kıran ve 21-22lere çıkan da çok oluyor,bunun örneği de çok ki şöyle bir şeyde var,parçaları orjinal bile alsanız sanayide herhangi bir usta bu araçtan anlamadan yapmaya çalışarak araca zarar verebiliyor.
lpg olayıda kişinin kendisine kalmış ama spor bir arabanın lpglisi daha zor satılır ve alınır,çoğu kişi önce lpgsiz olana yönelir diye düşünüyorum
söylediğin çok mantıklı ama ben alım satım yapmicam gezmek için zevk için kullanıcam
haftada 1 gün gezip gazlicama hergün gezerim aman benzin azaldımı diye düşünüceme atarım 50 tl lik lpg 1 hafta yeter bana her akşam gezmeye
tabiki spor arabada lpg ii değil çogu kişi sevmez istemez ama ben başkaları için araç almam zevkime bakarım hangi araç alıpda kar edilerek satılıyorki 14 alsanda zarar edip satıcan 20 liraya alsanda zarar edip satıcaksın önemli olan araca içinin ısınması benzin olsun 2 tl kimse lpg kullanmaz ama herkezin maaşı 2 3 bin tl değil bunuda göz önünde bulundurmak lazım..
lpg takılmış vti'dan, RS'den, gti'dan uzak duracaksın... benim eski RS'e de lpg takılmıştı sanırım..
39 SS 550
temizlikte giderde ciğerde üstüne tanımam :)
http://img375.imageshack.us/img375/7819/s4032301.jpg