atamız olmasaydı bugun yorgo veya hristo olabilirdi isimlerimiz unutmayalım ... anıtkabir cumhuriyete inanan atamzıı seven herkezin ömründe mutlaka görmesi gereken bir yer gidilmesini şiddetle tavsiye ediyorum
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Varsa izmirden gidecek beni de alsin. Daha once gittim ve hic doyamadim Ata'm a yine giderim hep giderim..
Zaten isin guzelligi orda be kardesim. Unuttugunun farkinda bile olmuyorsun kendini sorguladiginda da bi sonuca varamyorsun. Oyle ve ya boyle uyutuyorlar. Ders kitaplarinda bize ogretilen bayragimizin renginin sehitlerimizin kanindan geldigini bile degistirip Turklugu simgeliyor demisler.. Turk rengi turkuazdir. Su an yolda trafik isigina teror orgutunun rengi diye kufreden vatandas Turk un binlerce yildir nevruz bayramlarinda kulladigi renklerin bunlar oldugunun farkinda degil. Uyan yozlasiyoruz!
sehır dısından gelmek ısteyen olursa seve seve mısafır ederım arkadaslarunutmayın kapım herkeze herzaman acık . bırlıkte gıder gezerız ANITKABİRİ ...
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)