gerkenten muthıc hıkaye o degılde sımdı dusundum bu 2atom bombası japonlara atılmasaydı ne olurdu?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Japonların göreve bağlılıklarına hayranım![]()
Osmanlı bilmem kaç ermeniyi vatanna ihanet ettiği için öldürünce soykırım oluyor amerika adamların soyunu kurutuyor ses yok way anasını sayın seyirciler![]()
Bu akşam saat 21:00'de Hiroşima: Ertesi Gün adlı belgesel var national geographic channel'de izlemeniz tavsiye olunur sayfanın linki: Hiroşima: Ertesi Gün Programı - National Geographic Channel - Türkiye
adamlar demokrasi getirmiş, kabul edilebilir bir kayıp
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
adamlar 1945'de neredeyse sıfıra düşmüşler, yıl 2010 yılında dünya lideri olmuşlardı teknoloji konusunda
yıl 2011 yıne buyuk bır felaket ve yıne buyuk kayıplar bakalım bu sefer toparlanmalı ne kadar sürecek.
japonlar hakkında tek merak ettiğim konu eğer 1945de o bombaları yemeyip devam etselerdi şuan havada yürüyebılırmıydık acaba yada ucan taşıtlarla geziyor olurmuyduk![]()
PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN..
rüzgarla konuşanlar,bir zamanlar askerdik bu paylaşımdan sonra izlenirse daha iyi anlaşılır film ve yazı'da geçen bazı yerler
Pearl Harbor Saldırısıdan sonra bu hikayedende şu çıkıyor.
Düşmanını asla küçümseme ne kadar güçlü olursan ol![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
paylaşım için teşekkürler bende tek solukta okudum, ancak bana göre ne japon ne amerikan nede almanlar masum.. ip-man filmini izleyenler varsa japonlarında çinlilere yaptığı katliamlar var..
Ama şu var ki şehitliği her gezdiğimde diğer devletlerin yaptığı herşey fasa fiso geliyor bana..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)