01.11.2009 / 08.08.2011 34-- 8,00 tl 3
8,00 tl 3
her seferinde 4lü yanık 15 dk diye bırakıyorum konusuyorum görevli ile ücret ödemeden cıkıp gdiyorum baktım borc yok 2-3 kerede kadıkoy metrobusun ordaki kapalı isparkı kullnmıstım her seferinde görevlinin dalgınlıgından yararlanıp giriş kapısından kaçıyorum![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
benim aracında 8 tl borcu varmış oda benim döneme ait değildemekki plakaya yaz dediğim adamlarda yazmamışlar
![]()
Livestrong
Mersinede yapmışlar ben kendimi bildim bileli mersinde park sorunu yoktur ama şimdi var insanlar para ödememek için öyle acayip yerlere park ediyor ki biraz dalgınlığınıza gelse patlarsınız..
2 hafta önce pendikte notere satısa gittim.yanımdada müşteri. isparka bıraktım görevli geldi .aracın 38 tl borcu var dedi .müşteri işkillendi ödeyin borcunu falan tutturdu. bende öle bişi yok falan tartıştık biraz.neticede adamın midesi bulandı ve satısı almamak ta ısrar etti.bide geldi 100 tlye kadar bana ödeyebilirsin diyor isparktaki ...
beni az önce ispark dan aradılar mail attım şikayet edeceğimi söledim tescil tarihinden önceki borçları ruhsat fotokopisi ve kısa bir dilekçeyle hemen siliyorlar digerleri içinde elinizde fişiniz yoksa yapabilecek bişey yok dedideler ve direk şunu sölüyorlar 1 saatlik parası verip 2 saat durmuşunuzdur ödeme konusunda şöle bişeyde ögrendim faiz filan işlemiyor ama adamlar 3-5 liranın peşine düşüyorlar ki telefonda yarım saat bilgi verdiler..
2tl de bana yazmıslar bidaha baktımda![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Bu arada KAdıköy'de ispark kalkmış, park tamamen yasaknasıl başa çıkıyorlar bilmiyorum ama dün akşam 9'da park ettirmediler, çekici geldi bi tane X5'i aldılar
şimdiii ben bu sisteme kafadan karşıyım çünki bu sistemin sistem olmadığını hatalar zinciri olduğunu düşünüyorum .
Şöle başlayalım ispark yada tırt park sisteminin kazançları nelerdir yani bizim için iyi olan yanları :
1- Deynekçiyle uğraşılmaz.
2- Verdiğin para devlete ve özel bir kurumun kasasına gider vergileri ödenir vs..vs.. .
3- Dükkan önleri gasp edilmemiş olur vatandaş parasını verip herbiryere aracını bırakır .
4- araç park haindeyken daha bir güven ortamındadır .
Gelelim bence sistem olarak mantıksız ve saçma olan taraflarına :
1- Deynekçilere şapka takılıp ellerine cihaz verilmiş ayrıca araç arkasından yada plakasını not alarak ceza kesme hakkı verilmiştir .Bu sayede benim güzel ülkemin polisi haricinde ceza yazma hakkına sahip olan ikinci merci artık kafasında ispark yazan yetkili deynekçidir . (mantık hatasına aşağıdaki yazıda değineceğim )
2- verdiğimiz paranın biryere gidip gitmemeisinden öte vergilerini ödeyen bir adam olarak ara sokaklarda neden park ücreti öedemek zorunda olduğumu anlayabilmiş değilim . Ana cadde aşırı yoğun noktaları rahatlatmak amacıyla uygulama yapılması olumlu ancak yöntem ve genişleme alanı rahatsızlık verici düzeydedir .
Burada yapılan (deynekçiye verilen para yada isparka ödenen paranın nereye gittiğini sorgulamak değil) yetkili yönetimin deynekçi denilen modern gaspçılara önelem olarak resmi gaspçı gibi davranmasıdır . Değnekçileri bitirdik ama artık yeni deynekçiler biziz demesi bence acizliktir . Şöleki aslında modern gaspçılık yöntemi olan deynekçiliği bulan kişiye lisans ücreti ödemelidir devlet çünkü fikrini çalmışlardır . kısacası bu çözüm bulmak değil iş çalmaktır o nedenle olan gene vatandaşa olmaya devam etmektedir .
3- Dükkan sahipleride kendi açılarından haklıdır . Bende çok hoşlanmasamda bu durumdan haklı görüyorum sonuç itibariyle ekmeğinin peşinde koşan esnafın dükkanına gelicek malı indirmesi yada bindirmesi için alana ihtiyacı varsa 1 sokak ileriye park etmek ve buna saygı göstermek gerekir diye düşünüyorum. Ayrıca esnafın önündeki yer gene esnafındır bu sistemde de . Dükkanın önündeki yer ispark tarafından dükkan sahibine verilmektedir ufak bir ücret karşılığında bölece önceden aracınızı koyamadığınız o yer artık resmi olarak o dükkan sahibinin olmuştur
4-Araç park halindeyken eskiden nekadar güvendeyse şimdide okadar güvendedir . yani başında polis beklememektedir . isparka park ettiğiniz sayı çoksa hesap edin kasko bazen daha maliyetsiz bile olabilir .... Görevli orda diye otomobilinize çapmıycaklar yada içinden çantanız çalınmıyacak diye bir garanti verilmemektedir .
Bunları düşünürsek isparkın bize kazancı nedir ?
Deynekçilik resmi olmuş daha önceden deynekçi olmayan yerlerde resmi deynekçi olan ispark tarafından gasp edilmiştir . günlük 5 ila 8 tl arasında ödeyerek aracınızı işyerinizin önündeki sokağa yada evinizin önündeki sokağa parkedip aylık 150 TL ile 240 TL arası ödeme yapmak zorundasınızdır .
Deynekçiler bile bukadar insafsız değildir . Şöleki eski usul deynekçiler mahalleden olduğunuzu yada işyerinizin olduğunu anladığında size yapışmaz zorla para istemez yada arkanızdan toplamı milyarlar olucak cezalar yazmaz saygı gösterir .... Ama ispark bunu yapmaz ultra yetkili haliyce cezanızı keser gerisine karışmaz....
Ben ispark yerine deynekçilerin durdurulması gerektiğini düşünüyorum bunu beceemedik ayağı altında da alın size modern yetkilerle donatılmış resmi deynekçiler diyerek gözlerin boyandığı kanaatindeyim .
O nedenle ispark = Yetkilendirilmiş deynekçidir benim gözümde .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)