kia proceed hem şık birde chip tadından yenmez![]()
kia proceed hem şık birde chip tadından yenmez![]()
...
bayabi şanslıymışsın lise son ögrencisi 50 bin limit baban bayabi seviyor seni ama bırak uzun yıllar daha sevsin al önce dizelimsi bişiler tek kapı grande punto olabilir onla acemiligini atarsın sonra hızlı aletlere binersin benim ilk arabam babamın arabası hatta hyundai strexti 2.0 dizel onla ögrenmiştim kullanmayı tabi sonra kücüge geçince daha kolaydı kullanmamuzun lafın kısası al dizel bişiler tek kapı zevkini al pratiklik kazan sonra hızlı araçlarla geçersin
![]()
şahinin derdı sıkıntısı aspirinle bile çözülürde dediğin gibi abi ne gerek var imkan varken şahine doğanabiraz mantıklı olmak lazım herkes şahinle doğanla öğrensede arabayı yıl olmus 2011 imkanda var 50bin
pololara bi bak , bide aklıma corsa opc geldi şirin araçtır bi göz at istersen mavi falan hoş olur![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Sürüş deneyimin ne kadar. Kaç yaşından beri araba sürüyorsun. Ona göre öneride bulunalım. Yoksa al bir şahin. 6 ayda acemliği trafik korkusunu herşeyi atarsın.
Al kendine 1.4 / 1.6 Tek kapı bir araba, yap kafana göre gez... (106-saxo-Honda 1.4 is-Clio 1.6 sport vs.)
Daha ilerde zaten ne almak istediğine kendin karar verirsin...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
ya acemilik bence birazda kişiyle ilgili arkadasm var 35 yaşında adam hala acemi geçen bi yeğenin arabasına bindım yaşı daha 18 adam şöför doğmuş
biz bilemeyiz senin acemilik yada arabadaki heycanınıa sen kendini nasıl değerlendiriyorsn arabada ? otomatikde düşünebilirsin ilk başlarda sanrım dahada kolaylaşır işin. birde vitesle uraşmazsın
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ben geçerken bi eksilik hissetmedim kaç sene dizel kullandım strex doblo 1.3 accent crdi ama benzinli i30 bindigimde hiç bi sıkıntı yaşamadım sana gidicek araçlar
polo,corsa,grande punto,pro ceed o traz arablar hem dizel olursam ufaktan azda yakar genç insanson her dakka gezersin benzinlide biraz işler degişiyor tabi
ama her türlü polo alınabilir arkadaşım 2011 aldı ve cok rahat cok güzel gidiyor araba
benim ilk aracım 206gti olmuştu ama biraz sakıncaları olabiliyor ilk aracını 207gt ile başlayabilirsin
al 1,3 dizel corsa, yada dizel polo, kafan rahat, yakıt derdin olmadan gez dolaş, acemiliğini atyada 1,4 TSI Golf 5, Golf 6 falan bak, ABT yada Rieger Bod kit'le tadından yenmez olur
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)