User Tag List

Sayfa 3/13 İlkİlk 12345 ... SonSon
236 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 50.000 TL'ye Kadar AraçTavsiyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kia proceed hem şık birde chip tadından yenmez
    ...

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle bişey al ki vurup kırınca aklın onda kalmasın. bin 6 7 ay. gir trafiğe. vur dağıt kol çıkar yak umruna gelmeyecek bişey olsun. İlk araban olcak. Şöförlüğü öğren, direksiyonunu düzelt. herşeyiyle tam öğrenince bin s2000 ine m3 üne..
    Yanlış düşünce imkan varken kendisine sorun çıkartmayacak normal bir araba almalı. Şahin vs tarzında bir araba alıp daha bu yaşında neden uğraşsın derdiyle sıkıntısıyla?

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bayabi şanslıymışsın lise son ögrencisi 50 bin limit baban bayabi seviyor seni ama bırak uzun yıllar daha sevsin al önce dizelimsi bişiler tek kapı grande punto olabilir onla acemiligini atarsın sonra hızlı aletlere binersin benim ilk arabam babamın arabası hatta hyundai strexti 2.0 dizel onla ögrenmiştim kullanmayı tabi sonra kücüge geçince daha kolaydı kullanmam uzun lafın kısası al dizel bişiler tek kapı zevkini al pratiklik kazan sonra hızlı araçlarla geçersin
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.9 gereksiz olur satarken sıkıntı yaşarsın. 1.6 Tdi yada neyse en çoksatılan modeli bence çok mantıklı bir seçim olur.

Jant Lastik ve Coilover ile gerçekten dikkat çekici bir araban olur keyifle sıkıntısız binersin ki yaşın itibariyle bence üstüne yakışanda odur. Baba parasıyla m3 almış geziyo damgası yemezsin. He bunu ben demem ama toplumun büyük bir kısmında bu düşünce maalesef mevcut.

İster baba ister kendi parası alınmış alınmıştır.

Ama bence Polo çok iyi bir tercih olacaktır.

Baba parası gibi bi olayım yok abi benim. Belli bi miktar baba desteği var. Satarken yakıt tüketimi fazla olduğu için mi sıkıntı yaşarım ? Yoksa başka bi sebepten mi. Bide dizel araçtan benzinli araca geçtiğimde sıkntı yaşar mıyım ?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış düşünce imkan varken kendisine sorun çıkartmayacak normal bir araba almalı. Şahin vs tarzında bir araba alıp daha bu yaşında neden uğraşsın derdiyle sıkıntısıyla?
    şahinin derdı sıkıntısı aspirinle bile çözülürde dediğin gibi abi ne gerek var imkan varken şahine doğana biraz mantıklı olmak lazım herkes şahinle doğanla öğrensede arabayı yıl olmus 2011 imkanda var 50bin

pololara bi bak , bide aklıma corsa opc geldi şirin araçtır bi göz at istersen mavi falan hoş olur
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Asci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baba parası gibi bi olayım yok abi benim. Belli bi miktar baba desteği var. Satarken yakıt tüketimi fazla olduğu için mi sıkıntı yaşarım ? Yoksa başka bi sebepten mi. Bide dizel araçtan benzinli araca geçtiğimde sıkntı yaşar mıyım ?
    Tork sıkıntısı olabilir
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bayabi şanslıymışsın lise son ögrencisi 50 bin limit baban bayabi seviyor seni ama bırak uzun yıllar daha sevsin al önce dizelimsi bişiler tek kapı grande punto olabilir onla acemiligini atarsın sonra hızlı aletlere binersin benim ilk arabam babamın arabası hatta hyundai strexti 2.0 dizel onla ögrenmiştim kullanmayı tabi sonra kücüge geçince daha kolaydı kullanmam uzun lafın kısası al dizel bişiler tek kapı zevkini al pratiklik kazan sonra hızlı araçlarla geçersin
    Polo düşüncesi var kafamda. FAkat sürme fırsatım olmadı. Artısı eksisi nedir bilmiyorum. Ama dediğim gibi dizelden benzinli araca geçerken sıkıntı çeker miyim ?

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sürüş deneyimin ne kadar. Kaç yaşından beri araba sürüyorsun. Ona göre öneride bulunalım. Yoksa al bir şahin. 6 ayda acemliği trafik korkusunu herşeyi atarsın.

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al kendine 1.4 / 1.6 Tek kapı bir araba, yap kafana göre gez... (106-saxo-Honda 1.4 is-Clio 1.6 sport vs.)
    Daha ilerde zaten ne almak istediğine kendin karar verirsin...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şahinin derdı sıkıntısı aspirinle bile çözülürde dediğin gibi abi ne gerek var imkan varken şahine doğana biraz mantıklı olmak lazım herkes şahinle doğanla öğrensede arabayı yıl olmus 2011 imkanda var 50bin

pololara bi bak , bide aklıma corsa opc geldi şirin araçtır bi göz at istersen mavi falan hoş olur
    Düşünülebilir abi buda. Fakat acemilğimi bana attırır mı ?

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    52-53 milyara 0KM kıa cerato KOUP alınabilir
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya acemilik bence birazda kişiyle ilgili arkadasm var 35 yaşında adam hala acemi geçen bi yeğenin arabasına bindım yaşı daha 18 adam şöför doğmuş

biz bilemeyiz senin acemilik yada arabadaki heycanınıa sen kendini nasıl değerlendiriyorsn arabada ? otomatikde düşünebilirsin ilk başlarda sanrım dahada kolaylaşır işin. birde vitesle uraşmazsın
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polo düşüncesi var kafamda. FAkat sürme fırsatım olmadı. Artısı eksisi nedir bilmiyorum. Ama dediğim gibi dizelden benzinli araca geçerken sıkıntı çeker miyim ?
    Ben geçerken bi eksilik hissetmedim kaç sene dizel kullandım strex doblo 1.3 accent crdi ama benzinli i30 bindigimde hiç bi sıkıntı yaşamadım sana gidicek araçlar

polo,corsa,grande punto,pro ceed o traz arablar hem dizel olursam ufaktan azda yakar genç insanson her dakka gezersin benzinlide biraz işler degişiyor tabi

ama her türlü polo alınabilir arkadaşım 2011 aldı ve cok rahat cok güzel gidiyor araba
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1.9 satmak kolay değildir 1.6 herkes tarafından tercih edilir.

Aynen öyle imkan varken mantıklı kullanmak gerekir Sekocum

Polo en ideali bence

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim ilk aracım 206gti olmuştu ama biraz sakıncaları olabiliyor ilk aracını 207gt ile başlayabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sürüş deneyimin ne kadar. Kaç yaşından beri araba sürüyorsun. Ona göre öneride bulunalım. Yoksa al bir şahin. 6 ayda acemliği trafik korkusunu herşeyi atarsın.
    12 yaşında, babamın cebinden anahtarı alarak bi aşağa bi yukarı gitmeye başlamıştım mahallede.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya acemilik bence birazda kişiyle ilgili arkadasm var 35 yaşında adam hala acemi geçen bi yeğenin arabasına bindım yaşı daha 18 adam şöför doğmuş

biz bilemeyiz senin acemilik yada arabadaki heycanınıa sen kendini nasıl değerlendiriyorsn arabada ? otomatikde düşünebilirsin ilk başlarda sanrım dahada kolaylaşır işin. birde vitesle uraşmazsın
    Abi acemiyim tamamda o kadar da değil 4-5 senedir minumum 3 gün arabayı kaçırırım ben Hani sürüşte sıkıntım yok sadece güçlü araba tecrübem olmadığı için acemilik diyorum

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al 1,3 dizel corsa, yada dizel polo, kafan rahat, yakıt derdin olmadan gez dolaş, acemiliğini at yada 1,4 TSI Golf 5, Golf 6 falan bak, ABT yada Rieger Bod kit'le tadından yenmez olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben geçerken bi eksilik hissetmedim kaç sene dizel kullandım strex doblo 1.3 accent crdi ama benzinli i30 bindigimde hiç bi sıkıntı yaşamadım sana gidicek araçlar

polo,corsa,grande punto,pro ceed o traz arablar hem dizel olursam ufaktan azda yakar genç insanson her dakka gezersin benzinlide biraz işler degişiyor tabi

ama her türlü polo alınabilir arkadaşım 2011 aldı ve cok rahat cok güzel gidiyor araba
    Tork'tan yana bi sıkıntı olmaz diyosun yani abi ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)