mini S çok güzel olur içinde herşey var.. hız gösteriş. güvenlik...
ya kıycak bişi yok bak bizim burda çeşme otobanına çıkınca otoban yanında kamyon duraklamaları ıcın kocaman kocaman yerler yapmışlar kaymak asfalt. alıcan bir takım saç jant+lastık orta sıkıcan cukuru yok tumsegı yok sadece motoru öldürücek derecede uzun süre sıkma yeter yağına suyunada baktıktan sonra bmw bu taş
ben zamanında ışıkta kalkıcagım zaman 520d ile oldugu yerde arkaları sardırıp lastıklerı ısıtıyordum sonra bır yuruyo ama sıcak lastıkle o torq la off off![]()
e60 535d & THE A45 AMG
senin istediğin bu asıl ama 80k tl den aşagı yok bu kasa
Bmw 3 Serisi 3.20Ci 2008 Model 85.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 50500293
e60 535d & THE A45 AMG
Bmw 3 Serisi 3.18Ci 2003 Model 54.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 53485119
plaka MET140bg ah birde TV olsaydı
olur a3 tsi olur ama s3 için bişi diyemem kendin fazla gelir 200 lükler diyorsun. kendi kendine çelişiyorsun
e60 535d & THE A45 AMG
corsa, clio, jazz, polo vs tarzı dizel bi araç al kafana göre yap şeklinde olsun şöförlüğü de öğren, doyasıya ekonomik şekilde gez.
bu arada yanlış anlama da baba desteği olmadan yada belli bir miktar olaraktan nasıl o kadar paran oldu ? 5 yaşından beri çalışıyorsun heralde? çünkü 18 doldurmadan baban olmadan loto da tuttursan parayı alamazsın üzerine. yada 49bin baba desteği 1000 tl de birikim olayı şeklinde mi![]()
donanımhaberde de böyle konular açılıyor devamlı..
"80 bin liraya cabrio ne alabilirim"
"x6 mı alayım range mi alayım" ya da
"yeni arabam m6" şeklinde..
Sonra adamı ara ki bulasın..
Bir ay sonra babamın Megane ına max 150 liraya kadar lastik tavsiyesi diye konu açıyorlar..
Okullar açılsa da şöyle konular açılmasa artık..
ben olsam biriktirdiğim 10 bin ile alırdım arabayı
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)