@fangio hocam öncelikle bi 170'lik kullanıcısı olarak size ve sonra genele sorayım
Şimdi aylık benim yaklaşık 1000 km var şehir içi.Tabi iş ben binip gezip tozduğum için , 1 ay sonra istanbula dönüş olacağı için aylık 600 700 km yapar yapmaz araç o kadar bile yapmaz belki.
Lafı yakıta getireceğim , şehir içi şehir dışı vs yakıt değerleri ne alemde bu aracın![]()
Ş.dışı henüz beypazarı hariç gitmek nasip olmadı ama ş.içi normal kullanımda benim ort. 7,0lt.ydi. Ancak sadece h.sonu gazlarım dersen 9-10lt. yakarsın.
Volkswagen Jetta 1.4 TSI Comfortline 2008 Model 43.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 54308938
Sanırım bulduğunuz araç bu şimdiden hayırlı olsun diyelim![]()
Konuyu okumadım baştan sona ama kırılan motorlar yazılımlı olanlardı Gökhan , stock kırılanını duymadım ben![]()
Tşkler
İlk etapta 170 baya yeterli gelecektir zaten , yazılım falan düşünmüyorum zaten öyle alel aceleO yüzden ben de düzgün kullanıp , bakımlarını aksatmadığım sürece bir sorun olacağını sanmıyorum zaten Anıl
Bakalım hayırlısı olsun diyelim umarım yüzümü güldüren bir tercih yapıyorumdur
![]()
bence baktırıp alınır , çok da mantıklı bir hareket olur...
düzgün kullanılmışsa sorun çıkacağını zannetmiyorum ki yazdıklarına göre araç çok düzgüne benziyor
Tesla Model Y Sr
Aynen . Aracımızın bütün bakımları tam hor kullanılmamıştı . Az km . 60 70 km hız ile giderken motor yerle bir oldu . Ne ters bir hareket ne zorlama. Aynı sorunu scirocco da da yaşadık. Yüksek rakımlı yere gidildi mi motor arıza veriyor bir kaç parçası değişmişti. Aptal saptal şeyler var o motorlarda.Motor da hiç bir işlem yoktur ne yazılım ne egsoz ne filtre has ve has orjinaldir. Zaten yazılmış belirli deönemlerdekiler sıkıntılı diye aynen öyle yaşayan bilir![]()
bence de mantıklı bir hareket. ama şöyle bi sahibindendeki ilanlara baktım, bu modeller GT diye geçiyor sanırım. çok fazla satılık GT yok.. revo ile yüklendikten sonra tahmini kaç hp olur bu golf'ler?
Gökhan'cım 2008 senesi sonrası motorlarda iyileştirmeye gittiler, önceki modellerde SC çok problemliydi bizim arkadaşın 2defa garantiden değişmişti.Sonuç olarak 2008 model tsi gözün kapalı alabilirsin hayırlı olsun şimdiden![]()
Cok güzel arabalar bence, o güce donanıma fiyatları da uygun.
Tüketimi de 1.6 benzinli gibi yazılanlara göre.
İlandaki araba da şahaneymiş, hiç kacırma derim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ben 43 icin fazla diyorum. dsg olmamasına ragmen hem de. nşa da 38 anca... ama yaz diye uçan uçana
vw fiyatları uçuşta.. sıfır vw için 6 ay hatta daha fazla zaman veriyorlarmış..arkadaşım sıfır passat tdi sormuş, şubat 2012 ye gün vermişler..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)