Alırken hata verdi piyasa güncelleştirmesi nedeniyle şu anda işlem yapılamıyor tekrar deneyin dedi , şimdi almak için girdim 0.40 kuruş gerilemiş :)
Alalım mı almayalım mı paranoyak olduk arkadaş :D
Printable View
Alırken hata verdi piyasa güncelleştirmesi nedeniyle şu anda işlem yapılamıyor tekrar deneyin dedi , şimdi almak için girdim 0.40 kuruş gerilemiş :)
Alalım mı almayalım mı paranoyak olduk arkadaş :D
altına yatırın altına :D
altınmı alsam borsadaki maliyetimimi düşürsem bilemedim ya
3 ay önce kredi çektiğimzde altın nekadar ise arkadaşm okadardan altın aldı 15-20 lira cvari :) araba alcak diye cekdi ama bulamadk araba dedim babanda araba var kışa doğru alırız sana o da okey deyip çok çok iyi bi karar vermiş :D :D adam şuan zengin oldu biz ise arabaya yatırdık parayı :D
yaw en iyisi para basma makinesi yapalım.. para sorununu kökten çözelim :D :D
tatile çıkmadan önce gram altın almıştım yüzde 10 kazandırdı 10 günde, yatırım yapmak için müthiş araç gerçekten...
aynı zamanda altına endeksli fonlar da var, paralel kazandırıyor onları da değerlendirebilirsiniz orda da neredeyse iki ayda yüzde 20 para kazandım...
şu aralar bir vti bir de altın bu kadar para kazandırıyor :D
gecen sene hemen hemen bu aylarda tanesı 94 tl.den 10 ceyrek altın aldım kenara attım kısın zor durumlar icin. 2 ay sonra bozdurmuştum. Ahh salak kafam 940 lıra olacaktı 1600 tl, 1 senede neredeyse 2 katı para olacaktı hiç birsey yapmadan. Bence altın iyi bır yatırım aracı. Daha altından zarar eden gormedim
garantinin alım ve bozum arası fark baya varmış yaw. ben yapı kredi kullanıyorum 1 tl gibi bir fark oluyor arada. gerçi garantide de düşmüş. ilk hesap açtığımda kontrol etmiştim :D
bu zamanda altına yatırım yapacak olanlar internet şubelerinden altın hesabı açsınlar, kenara cumhuriyet altını bilezik vs alıp koymakla fazla kar edemezsiniz, çünkü kuyumcularda alımla bozum arası en iyimser 5 tl oynuyor.
arkadaşlar, hesap açacak olanlara yardımcı olrum, halkbank küçükyalıya bekliyorumm
forumda siyaset futbol v.s. yasak ya yakında para muhabbetide yasak olacak dolardı euroydu derken :D :D