kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D
Printable View
altın yukselısı garantı gozuksede bence tum parayla yatırım yapmak buyuk rısk ;)
ekonomist değilim ama şunu biliyorum.ekonomisi berbat durumdayken parası değer kazanan tek ülke amerika :) ne memleket be kardeşim bende gitcem vegasta takılcam bundan sonra supralar,r34 ler,karılar kızlar,kumar,uyuşturucu :) nasıl olsa batmayan ülke..
Ben sabah 100 e aldım 26 binliralik 101 e sattım 300 lira karım oldu suan geri geldi mesela 99710
kenarda 300-500 lira birikmişimiz var ne yapsak ki :D
en avantajlı altın hesabı hangi bankada :D
piyasa ne biçim bi hal aldı ya para olsada altın alsak keske düğün yapcaklara altın borcu olanlara Allah yardım etsin 2 sene önce kuyumcuyken 68tl den satıyordum ceyreği şimdi 160tl o zaman 100 olcak derdik saka gibi gelirdi
tek altın dolar artsa gene iyi arsa fiyatlarıda limitleri zorluyor
döviz borcu olanlara allah yardım etsin
http://www.cemkefeli.com/image.axd?p...eget-Gecer.jpg
Bu kadar diyorum.
Gram Altın
97.1000
Alış (TL)
102.5000
Yuh be aga.
Altın hesabı acılınca bankada alım satım arasında 1 gramda ne kadar farkedıyor?
altın daha çıkacak gibi geliyo hep tereddütdeydim düşer mi çıkarmı diye.. dedim biraz bekliyim dedim düşsün biraz öle alayım...ama hep çıktı dahada çıkacak gibi geliyo bende altın fonu aldım artık hayırlısı bakalım..ama bugün iş-kur altın fonlarını satmış diye duydum...
altın fonunda kesinti v.s olmuyo mu alip satarken
altin almaktan farki yok mu yani
kardesım 3 ken almadık 5 oldu 5 ken almadık 7 oldu dıye dıye ah cektık hep.bende bugun nolursa olsun dedım garantıden 200gr aldım valla nolcaksa olsun 99.95 den aldım yapcak bısey yok yılbasına 120 yı gorcek dıyo saglam kaynaklar.sende bı 600gr gırersın beklersın yılbasına kadar dokunmycaksan..