User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
137 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Arda Turan Atlatico Madrid ile resmi sözleşmeyi imzaladı

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlısı olsun .Gençliğin verdiği toyluk ve paranın verdiği şımarıklığı sonuna kadar yaşadı yeri geldi yapmaması gerekenleri yaptı yeri geldi sırtını dönmemesi gereken yerlere sırtını döndü takım oyuncusu olmak yerine takı oyuncusu oldu oturdu. Türibünlere bile oynamadı direk basına oynadı çoğuzaman sahada yapabileceklerini düşünmek yerine hedeflerini doğru belirleyemedi bu toyluktan dolayı .
    Avrupada bu alkışı bu ilgiyi göremeyecek kafasını ellerinin arasına alıp düşünecek ya toparlanacak yada avrupada yapamayacağını anlayıp tr ye geri dönecektir .

Bir galatasaraylı olarak takıma magazin katkısı haricinde diğer futbolculardan fazla bir katkısı olduğunu düşünmüyorum . Gitmesi galatasaray için doğru hareket ama kendisi için çok yanlış fatih hocanın yanında kalmalı bu toyluktan kendini arındırmalı daha sonra avrupa kapılarını çalmalıydı . Bence çok büyük bir deneyimden mahrum avrupaya gidiyor ... Hakkında hayırlısı olsun Galatasaray takım olarak daha iyilerini yetiştirdi bundan sonrada yetiştirmeye devam edecektir .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en fazla 2 sezon veriyorum sonra yine burda..oralarda burda oldugu gibi at koşturtmazlar ona at gibi onu koştururlar..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun .Gençliğin verdiği toyluk ve paranın verdiği şımarıklığı sonuna kadar yaşadı yeri geldi yapmaması gerekenleri yaptı yeri geldi sırtını dönmemesi gereken yerlere sırtını döndü takım oyuncusu olmak yerine takı oyuncusu oldu oturdu. Türibünlere bile oynamadı direk basına oynadı çoğuzaman sahada yapabileceklerini düşünmek yerine hedeflerini doğru belirleyemedi bu toyluktan dolayı .
    Avrupada bu alkışı bu ilgiyi göremeyecek kafasını ellerinin arasına alıp düşünecek ya toparlanacak yada avrupada yapamayacağını anlayıp tr ye geri dönecektir .

Bir galatasaraylı olarak takıma magazin katkısı haricinde diğer futbolculardan fazla bir katkısı olduğunu düşünmüyorum . Gitmesi galatasaray için doğru hareket ama kendisi için çok yanlış fatih hocanın yanında kalmalı bu toyluktan kendini arındırmalı daha sonra avrupa kapılarını çalmalıydı . Bence çok büyük bir deneyimden mahrum avrupaya gidiyor ... Hakkında hayırlısı olsun Galatasaray takım olarak daha iyilerini yetiştirdi bundan sonrada yetiştirmeye devam edecektir .

Abi yapma lütfen, katkı verdiği zamanlar illa ki oldu. Oynadığı ve kazandırdığı maçları hiçe saymak bence nankörlük olur. Eğer basın adam gibi sadece futbolunu yorumlasaydı, taraftar desteğini kesmeseydi, bence şuan hala Arda futboluyla konuşulurdu. Fakat genç yaşta çok fazla şey beklendi Arda'dan. Bu sebeple ben oldum oldu. Bence sonradan ilgisini sahanın dışına çıkarmasının nedeni de buydu. Bütün maç ardaya top atılıp, "bak biz değil arda birşey yapamıyor" çabasında olan çok zeki futbolcu gördüm.

Gelecek yıllarına gelirse, önceki arkadaşlar belirtmiş, ben de aynı görüşteyim. Futbolunun üzerine pek birşey katamadı evet, fakat bir kişinin hızlanması sonradan kazanabileceği bir özellik değil. Ardanın en büyük avantajı futbol zekası O koca kafanın içi boş değil, 1-2 metre pas atıp, %80 pas yüzdesiyle oynayan bir futbolcu olmadı, olmaz da. Yurtdışnda umarım en az Tugay Kerimoğlu kadar sevilir ve de başarılı olur.
    Instagram: mutusgarage

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir Galatasaray'lı olarak çok sevindim, takımın bu transferle önümüzdeki sezon başarıya gideceğine inanıyorum..
    Arda avrupada başarılı olurmu, bence olmaz..
    Seyyar Tayyar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi yapma lütfen, katkı verdiği zamanlar illa ki oldu. Oynadığı ve kazandırdığı maçları hiçe saymak bence nankörlük olur. Eğer basın adam gibi sadece futbolunu yorumlasaydı, taraftar desteğini kesmeseydi, bence şuan hala Arda futboluyla konuşulurdu. Fakat genç yaşta çok fazla şey beklendi Arda'dan. Bu sebeple ben oldum oldu. Bence sonradan ilgisini sahanın dışına çıkarmasının nedeni de buydu. Bütün maç ardaya top atılıp, "bak biz değil arda birşey yapamıyor" çabasında olan çok zeki futbolcu gördüm.

Gelecek yıllarına gelirse, önceki arkadaşlar belirtmiş, ben de aynı görüşteyim. Futbolunun üzerine pek birşey katamadı evet, fakat bir kişinin hızlanması sonradan kazanabileceği bir özellik değil. Ardanın en büyük avantajı futbol zekası O koca kafanın içi boş değil, 1-2 metre pas atıp, %80 pas yüzdesiyle oynayan bir futbolcu olmadı, olmaz da. Yurtdışnda umarım en az Tugay Kerimoğlu kadar sevilir ve de başarılı olur.
    benim fikrim sahadaki 11 kişiden 1 idir arda ve diğer 10 kişiden fazla kattığı birşey göremiyorum .
    Sivrilmek takım arkadaşlarınada takımada zarar verir motivasyonu bozar sonuçta ...
    Galatasay bir takımdır Arda tek başına galatasaray olmaya çalıştı son dönem ki bu da bence bir futbolcu için çok kötü bir tarz ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gitmesine sevinenlerdemin, burda nazını geçirebiliyordu herkese şımarıktı. umarım orada kendisini toparlar tekniğinin üstüne birşeyler koyar kendisini geliştirir sonra da Galatasaraya geri döner demedi demeyin..

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12 milyon euro çok iyi bi para ama arda avrupada başarılı olamaz.koşmayan sadece durduğu yerden adam geçmeye çalışıyor.ispanya futbolunda birşey yapamaz arda.
    2 sezon sonra tuncay gibi olur.
    granadada falan oynar

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arda ne yaptıda böle parladı ben hala anlamış değilim top desen oynamıyo koşma desen koşmuyo tuncay bundan daha iyiydi ama saf köylü cocuguydu medya ya oynayamadı parayı vuramadı fakir takılıyo şimdi yaban ellerde
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

aegean76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arda nın kendisi için geç aldığı bir karar..
    2 sene önce almalıydı bu kararı...
    yetenekli hemde çok ama çalışkan değil...
    antremana 5 dk önce gelip biter bitmez giden türden.. özel çalışma sıfır...
    inşallah avrupa kültürü alarak (antreman metodu) kendini daha geliştirir ve bizleri mutlu eder..
    yolu açık olsun inşallah....

kurpat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arda emre b.'nin aksine Galatasaray'lıydı, hakkını yemeyelim özverisi, fedakarlıkları GS sevgisi çok büyüktü....

lakin hata üstüne hata yaptı bizim adi basınımız da bunun cılkını çıkardı, bir kısım taraftarımız haksızlık etti....

işin sonu kötü oldu, gitmesi hayırlı oldu, kendisi için daha iyi, hakkettiği bir klup olmasını isterdim ....

ve en önemlisi 12mio Euro bonservis ile gitti.... tahmin ediyorum sürecin uzamasının da sebebi buydu G.Saray klubunu ekarte edip kaçak-köçek gitmek istemedi. Bonservis rekoru kırarak ispanya'ya gitti. Helal olsun.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trollük etmek istemem ama bu adam bildiginiz balondur bana göre.. ne Nihat Kahvecinin oyun zekası, ne Tuncay Şanlının azmi ve istikrarı ne de Tugay Kerimoglunun yaratıcılıgı vardır kendisinde.. Pembe pantolonuyla başarılar diliyorum
    Tango-1 never dies.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben Galatasaraylıyım ve gittiği için hiç üzülmedim.

Oralarda şu şımarıklıktan kurtulur adam olur olmazsada gelir fenerde oynar.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kendini çok iyi şekilde pazarladı.inş daha iyi olur daha büyük kulüplerde oynar ondan sonra yine buraya geri döner.Ben sevindim.Karakterli bir oyuncuydu bana göre selenayı bile arkasında dimdik durdu ilişkisini iyi korudu.Topçuluğuna gelirsek GS takım olarak berbattı.Arda iyi bir takımda daha güzel işler yapacaktır.Bence her iki taraf için güzel olmuş.
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özel yaşamında hiç sevmem hatta nefret ederim öle söliyim .....

Mustafa Sirmen der susarım
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Galatasaray Spor kulübüne şuanda kazandırdığı 12-13 milyon Euro kulübü için şimdiye kadar yaptığı en faydalı iştir bence. Bunun dışında ben Arda'nın çıkıp bir Hagi bir Tugay bir Ergün (kemik) gibi özverili ve Gs ruhu ile oynadığını hiç hatırlamıyorum.

Tutunamaz seneye yol verirler.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendisi için ve GS için en hayırlısını yaptı Tuncayada milan 14milyon teklifle geldiğinde Aziz yıldırım attı gideri vermem satmam diye hem Tuncay bitti hemde kulüp bir şekilde kar edemedi.Çekirdekten gelipte takımda onca abisi varken kaptan yapılması bence zaten çok yanlıştı.iş hayatındada böyledir biyerin içinden gelirsen ve orada hemen tahta çıkarılırsan bişeyler yolunda gitmez.bu toyluk döneminde ona verilen yükü zaten ben çok doğru bulmuyorum.bunmlar hiç yaşanmamış terim onuı bu sezon kaptan yapmış olsaydı kesinlikle herşey hem onun oyunu hemde gs menfaati için çok başka olurdu.hata varsa hem kulüpte hem onda var tek taraflı olmamak lazım.insanda sevdikleri için çoğu zaman bazı şeyleri tercih ederler kimse aralarında ne geçti ne geçmedi nasıl bir sevgi seviyesi var bilinemez 22 yaşında adamı yerden yere vurdular se.ten sakatlandı diye haberler yaptılar aslında o zaman gitmesi lazımdı.bu satten sonra yapıcak bişey yok hem onun hemde gs nin adına hayırlısı olsun

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    utku yazms son satırda cidden yapılan o haber eğer ondan sakatlandıysa bile çok ayp çok yakışıksızdı...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu Arda sanki çok kötü bir futbolcuymuş, hiç oynamamış gibi şeyler yazılmış, yapmayın gözünüzü seviyim, Arda çok yetenekli ve zeki bir oyuncu, çok iyi oynadığı, ve hayranlıkla izlediğim maçları oldu,

Arda'yı basın bitirdi falan denilmiş ama basından önce Arda'yı iki kişi bitirdi, Adnan Polat ve Adnan Sezgin, bu iki adam, Galatasaray'ın en kötü olduğu dönemde Arda'yı kaptan yapıp, 10 numaralı formayı verdi, hamurunda şımarıklık olan Arda'da bu yükü kaldıramadı, ve günden güne kendini bitirdi,

son olarak şuan ki Arda'ya 12 milyon Euro çok bile, 2-3 yıl önce ki Arda için az derdim ama şuan için çok bu para...

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaptanlık olayında Sezgin'in herhangi bir alakasık yoktur.

Arda'ya kaptanlığı veren çok sevdiğimiz Haldun Üstünel tarafından verilmiştir.

Açıklaması'da Lincoln'ün 10 Numarası değil Metin Oktay'ın 10 Numarasını teslim ediyoruz Arda'ya şeklinde olmuştur.

Bu açıklamadan gaz alıp sürekli gözü Yabancıların aldığı para ve onlara verilen değerlerden bahseden bir çok açıklaması mevcut.

Sonrada o yıldızlar bir bir apar topar gönderilmiştir.
    Keita'nın 8,5 Milyon ettiği bir Dünya'da Arda 12 Milyon'a çok iyi gitmiştir.

Ayrıca Eboue 1-2 gün içinde sadece açıklanacak , Barca kadrosu ömrünü doldurana kadar şampiyon olamayacağını anlayıp küçülmeye giden Atletico Madrid'den birileri gelebilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)