tiguan daha güzel bir seçim olur captivaya göre daha kaliteli ve güvenlidir
ayrıca tiguan'ın sıfırı geçen yıl 76k tl idi 1.4 TSI 140 hp +navi![]()
tiguan daha güzel bir seçim olur captivaya göre daha kaliteli ve güvenlidir
ayrıca tiguan'ın sıfırı geçen yıl 76k tl idi 1.4 TSI 140 hp +navi![]()
rizeye gittim geldim kaptiva ile hiçte 80binlik bir araç değil hyundai santa fe çok daha güzel bir araç
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Hyundai kullandığımdan söylemiyorum ama Captiva'ya bende bindim. Isınamadım bi türlü. Donanımlı araba ama ısınamadıktan sonra değeri yok. RAV4 veya Santafe bakardım.
evet dizel otom. yok rav4 de ayrıca dizel düz vts. i de 104.000 tl diyo sonkar...![]()
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
Yakın bir arkadaşımda var bir çok kezde bindim ve kullandım, yakıt olarak bir depoyla 500km zor gidiyor şehir içinde, arkadaşım öyle tapagaz araç kullanan biride değildir. Yol tutuş olarak bana göre rezalet, arabada aerodinami diye birşey yok, her viraj alışında takla atıcakmış gibi oluyorum. Zaten dıştan bakıncada eni çok dar yüksekliği çok fazla duruyor. Konsol kalitesi sınıfına göre idare eder, diğer rakiplerinden çok farklı değil. Full alınırsa güzel. Bence o parayı hakeden bir araç değil. Onun yerine full aksesuar dizel cam tavanlı bi quashqhai yi tercih ederdim uzun süre o aracıda kullanmış biri olarak..
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
bizde 2007 var gayet memunnuz yakıtıda üzücü değil 7 kişilik iç donanımı flan gayet hoş. sorentodan çok çok daha az yakıyor rahatlığıda iyi denilebilir valla düşünürseniz güzel bi araç. bizdekinide satabliriz
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
Ben almadan önce hepsine bindim baktım. Captivanın içi bana küçük geldi. Hele hele şimdiki jipimden sonra daracık geldi. Bende Santa Fe var 2007 model. Hyundai Santa Fe' yi düşün derim. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum trafikte inanılmaz konforlu ve rahat bir araba. Segmentinde de en geniş iç hacmine sahip araç. Şehir içi 10 litre yakıyor. Şehir dışı 8 litrelere düşüyor tüketimi. Şehir içinde 600km giderken şehir dışında 900-950 km gidiyor bir depoyla klima açık ortalama 120-130km hızla. 200km ye çok rahat zorlanmadan çıkıyor. Klima açıkken ufak 1.4 veya 1.6 dizel araçlardan daha iyi yürüyor. Bi ara çip yaptıracağım. Ufaktan basınç açınca muhtemelen 190 hp leri görecek. İşte o zaman çok ciddi gideri olur. Arazide de birkaç defa test ettim gerçekten çok iyi bir performansı var arazide. Yerden yüksekliği de çok tatminkar.
Benim araba bu
http://www.techturkey.com/forum/otom...e-4x4-suv.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)