Laaa sana laf yetistiremem yaticam kanka.![]()
Baska zaman...![]()
Kankaaa siz tornovida bulabildinizmi boxi sakladgnz yerden cikartmasi zor olmustur.
Dogru sole 1 gun ugrastiniz dimi sokmek icin..
Bide mazot pompani degistirmediysen degistr o gun 5. Viteste yeter ulan Vermiyorum mazot filan diodu ahaha
Bizde duman hep vardi hala var![]()
2006 dizel otm. mondeo 3 seneye yakın kullandık.. hiç büyük bir sıkıntı çıkarmadı, gayet konforlu yumuşak ve tipik bir ford gibi yol tutuşu fazlasıyla yeterliydi.. donanım olarak stil paket olarak geçiyordu sanırım ghia nın bir altı, sunroof cd, triptronik vites vs vardı.. yakıt olarak da tam hatırlamıyorum ama bir depo ile şehir içi karışık ki pek ekonomik kullanmazdık 600km civarı gidiyordu.. en büyük dezavantajı 2. elde değer kaybetmesi, 0 aldığımızın yarısından da az fiyata sattık 2 sene önce 21 yada 22 liraya vermiştik ama hiç beklemeden yarım gün içinde.. passat ile kıyas yapamam ama o fiyatlara kesinlikle tavsiye edebileceğim bir araba düzgün bakımlı ise kolay kolay sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum..
YouTubeDR.ECU
benim baktığım adam gibi makyajlı kasa mondeolar 30000 civarı
30lira civarlarında geziniyorum sağol
o civarlarda dizellerde var ghia paket 17 jantsız ve deri koltuksuz
3-5 bin aşağısına olabilir belki denk gelirse
aynen kalitesine göre fiyatlar normal
makyajsız 2003-2004 baksam 25lerede var güzel araçlar![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
var mı bu araçlar hakkında ya da muadilleri hakkında tavsiyesi olan![]()
Burak ÇAPKAN
Ya 25 liraya guzel arac linki verebilirmisiniz istanbulda bskmadgmz mondeo kalmadi bgn baktik en son 7 parca boyali subrooflu 25 e birakiordu 120.000 de link warsa tavsiye edebilicegnz gonderirsen sewinirim
valla benimde yok kafama yatanlar genelde 30000 civarı ve üzeri olanlar
25 civarı temiz gözüme çarpan olmadı olursa bende haber bekliyorum![]()
![]()
Burak ÇAPKAN
Ah o 5. vites yedi bitirdi bizi
Eksik arge yaptık kanka 25 kademeli box ta önce 25 e açtık (en hardcore), 4. viteste kesiyodu . 23 yaptık 5 e atar atmaz kesmeye başladı .... biz bunu düz hesap 20 yapak daha da kesmez dedik türk mantalitesiyaptık geldik ahahahahahaa sonrada dua ediyoduk trafik açılmasında 5 e atmayalım diye
Ertesi gün sökebildik kankacım kolay iş değil
Yalnız bu kadar hayvanlığa rağmen, type-r daki gibi arada bir gazdan çekmeden vites çekmeye rağmen (ki öküz gibi tork var type-r gibi değil debriyaja ekstrem yük biniyor aslında), o kadar da kalkışa rağmen, arada bir 300 400 kg yük çekmesine rağmen tık demiyor debriyaj hayretler içindeyimBunu kangoo alt yapısı olmasına bağlıyorum ahahaaa
Konu sahibi yabancı değil kızmaz bana bi öperim alırım gönlünü, itinayla konu piç edilir hahahahahas
mondeo fazlasıyla tatmin edici ve kalite hissini uyandırabilen bir araç,2.0tdci motorda güzel..bence modeli sayesinde daha mantıklı
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Aranan kan bulundu yorumlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum![]()
Burak ÇAPKAN
yok , düşündüm taşındım ve kendim için mantıklı olanı bularak ikisinide almadım![]()
![]()
Burak ÇAPKAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)