Allah rahmet eylesin. Bir fatiha okuyun ruhuna arkadaşlar...
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun.![]()
Hala inanamiyorum arif nasil olur ya yazamiyorum cok kotu oldum cok allah mekanini cennet etsin cok temiz cok iyi kalpli biriydi
İnanamiyorum yemin ederim ya.kader iste gencecik cocuk oldu ya. Basimiz saolsun piril piril birini olumune vesile olan bi teneke yigini yuzunden kaybettk..Allah sevdiklerine yani bizlere ve ailesine sabir versin..
Abi simdi erkin her Verdi Daha 2 gun oldu gorduk simdi bu hbri alinda cok sok oldum Allah rah met eylesin,saka gibi adam a neler ya Tim gozumun onu de ya
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin,Allah geride kalanlara sabır versin![]()
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Gerçekten tanımadığım halde bende çok üzüldüm.talihsiz bir kaza sonucu gencecik bir arkadaş hayata gözlerini kapatıyor. Buna üzülmicek kişi tanımıyorum zaten... Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır sukunet versin. Yaralı arkadaşımızada dua edelim en azından şu mübarek günde allah onu sevdiklerine bağışlar inşallah....
![]()
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Hiç yakıştıramıyorum ona bunu.. Allah rahmet eylesin.. Aracı da gördük gerc4kten cok kotu durumdaydı.. Allah taksiratını affetsin..
Daha bir gun once konusup ardindan bunu ogrenmek kabus oldu..Nur icinde yat kardesim..seni hep gulerkenki hallerinle hatirliyacagiz...
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)