ya gıcık oluyorum böyle çakallıklara
ulan galaxy S varken neden galaxy SL diye bir model çıkarıyorsunki ?
S varsa işte onun üzerine SII çıkar sat
arada kaldım şimdi S mi SL mi diye
ya gıcık oluyorum böyle çakallıklara
ulan galaxy S varken neden galaxy SL diye bir model çıkarıyorsunki ?
S varsa işte onun üzerine SII çıkar sat
arada kaldım şimdi S mi SL mi diye
samsung alcaksan s ı al ,ama o paralara deymez bnce nede olsa 2 senelık bı cıhaz ,arc ı da ıncele bnce
valla ben de galaxy s aldım sanalreyonumdan 7 ay falan oldu bi sorun yaşamadım çok da memnunum![]()
no car no fakin fuel
SL olarak geçen i9003 lerin ekran, pil, kasa ve aşırı derecede SAR değeri olumsuzlukları var. S daha eskidir SL e göre ama daha iyidir. i9000 S alın mutlaka 2sinden biri tercih edilecekse.
Fusion35 ------> OnurD.
Arkadaslar disardayim cepten yaziyorum bana acil S2 uygun. Nerede satiliyor yazarmisiniz 12 taksitli
S2 heryerde neredeyse ayni fiyata satiliyor 1699 bazi yerlerde 1650 gibi acaba htc sensation dahami mantikli. İyice acildik yaw
kadiköy 6 yola çıkarken gold mobile var ... biz 3-4 tane aldık .. 1400 mü 1450 mi ne şuan fiyatı ... tabi dolar kurlarından sonra ne oldu bilmiyorum...
bir sorun var bilen varmı? ne yapsak ?
bir akraba da dün aynı telefondan almış galaxyS2
fakat onun mikrofonu çalışmıyor, ses gitmiyor karşıya
ama handsfree de gidiyor !
Hepsiburada da 8 gb iphone 1100 tl ve peşin fiyatına 12 ye kadar bölüyor
bırak samsungu falan.
Kampanya 1 gün sonra bitiyor
Hepsiburada.com - Günün Teklifi
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Abi kesinlikle S alma..Galaxy gio 550 tl'lik modeli ile tek farkı birazdaha büyük olması ki bütün özellikleri hemen hemen aynı.
Ama S2 var işte tamamiyle şaka gibi bir telefonmarketi olsun görüntü ve görüntü netliği olsun,işlemcisi olsun tamamiyle çığır açan telefon..
galaxy s2 en iyi tercih.Ben galaxys 1 kullanıyorum son zamanlarda bayağı yavaşlamıştı.Gingerbread kurdum sıfırdan kendine geldi telefon =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)