User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
82 sonuçtan 77 ile 82 arası

Konu: Baz İstasyon'un evin önüne izinsiz kurulumu

ozans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şunun başına ne radyasyonu olduğunu da yazın - elektromanyetik radyasyon. İnsan sağlığına zararlı olduğuna dair kayda değer bir tane düzgün makale yok. Sağlığa zararlı olduğu bilinen şey x ışını radyasyonu.

Herşeyi geçtim, baz istasyonu uzakta olduğu zaman onunla iletişime geçmek için çırpınan telefonun yaydığı elektromanyetik radyasyon, mahallenizde duran kulenin yaydığından daha fazla. Sağlığa zararı olsaydı elektromanyetik radyasyonun, baz istasyonlarının uzakta olması yine kötü birşey olurdu.

Ezan'ın okunduğu minare gibi düşünün. Koca şehirde bir tane minare olsa deli gibi sesi açmak zorunda kalırdın. Her sokağa bir tane speaker koysan çok daha düşük seviyelerle yayın yapabilirsin.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bahsettiğim durum buydu, 4 sene olmuş, güya imza toplanıp oradan kaldırılacak deniliyordu, bugün baktım zımbırtı halen orada duruyor. Apartmanla arası en fazla 5 mt. İlk 3 kattakilerin manzarası baz istasyon.

Yok ya birşey olmaz diyenler, birşey olduğuna dair bilimsel bir çalışma yok diyenler, ben telekom şirketinde çalışıyorum diyenler, bunlar olmazsa çekmez diyenler...vs sanırım böyle bir durumda hiçbiriniz itiraz etmezdi, yazılanlardan o anlaşılıyor.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesleğim gereği biraz fazlaca kaynağa ulaşma imkanım olmuştu atom enerjisi kurumunda.. "direk iyonize edici ışın yaymıyor, yani x , gama gibi bir etkisi yok fakat elektriksel enerjisi gereği metabolik yavaşlamaya ( baş ağrısı, düzensiz tansiyon değişimleri v.s. ) sebebiyet veriyor" der, şu an bilgisayar ortamına aktaramayacağım bir yerde ( KAZAN-ANKARA-T.A.E.K) olan araştırma geliştirme metni. He atom enerjisi neden bunla ugrasmış derseniz, yayılan yanlış bilgi üzerine eğer iyonize edici ışın yayıyorsa bunun atom enerjisi kurumu denetiminde olması gerekir diye bir durumdan dolayı araştırma ihtiyacı hissetmişler.
    Özetle, sağlığa ve insan vücuduna zararı var fakat radyoaktif etkenler gibi kalıcı bir hasar görülmemiş.

Edit : yinede bu tarz şeyler apartmanların en üst katından biraz daha yüksek bir yere bir iskele yardımıyla montajlanmalı diye düşünüyorum.. nihayetinde wireless adaptörü değil bu, anasını sattığımın koskoca baz istasyonu
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesleğim gereği biraz fazlaca kaynağa ulaşma imkanım olmuştu atom enerjisi kurumunda.. "direk iyonize edici ışın yaymıyor, yani x , gama gibi bir etkisi yok fakat elektriksel enerjisi gereği metabolik yavaşlamaya ( baş ağrısı, düzensiz tansiyon değişimleri v.s. ) sebebiyet veriyor" der, şu an bilgisayar ortamına aktaramayacağım bir yerde ( KAZAN-ANKARA-T.A.E.K) olan araştırma geliştirme metni. He atom enerjisi neden bunla ugrasmış derseniz, yayılan yanlış bilgi üzerine eğer iyonize edici ışın yayıyorsa bunun atom enerjisi kurumu denetiminde olması gerekir diye bir durumdan dolayı araştırma ihtiyacı hissetmişler.
    Özetle, sağlığa ve insan vücuduna zararı var fakat radyoaktif etkenler gibi kalıcı bir hasar görülmemiş.

Edit : yinede bu tarz şeyler apartmanların en üst katından biraz daha yüksek bir yere bir iskele yardımıyla montajlanmalı diye düşünüyorum.. nihayetinde wireless adaptörü değil bu, anasını sattığımın koskoca baz istasyonu
    kesinlikle üst katlara montajlanmalı bu üstteki fotodaki olmamış buna bende itiraz ederim.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evinizde wi-fi kullanıyorsanız o da aynı şekilde radyasyon yayıyor Ayrıca yanlıi hatırlamıyorsam her 600 m çapta bir tane baz istasyonu bulunuyor.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evinizde wi-fi kullanıyorsanız o da aynı şekilde radyasyon yayıyor Ayrıca yanlıi hatırlamıyorsam her 600 m çapta bir tane baz istasyonu bulunuyor.

Yukarıdaki fotoğrafı ve konun başındaki mesajı gördün mü, yoksa otomatikten bu mesajı mı yazdın.

Elma ile niye sürekli armut kıyaslaması yapıyorsunuz anlamıyorum.

Fotoğraftaki durum başınıza geldiğinde de böyle mi düşünürdünüz; camın dibinde baz istasyon var ama evde mikro dalga, lcd tv, laptop, wi-fi modem ve cep telefonu var, kesin birbirlerini nötrlüyordur değil mi ?

Ben sırf o apartmanın burnunun dibinde baz istasyon var diye oradan daire almadım ve o baz istasyonun da oradan kaldırılacağına hiç inanmamıştım ki bugün yerinde gördüğümde tekrar haklı olduğumu anladım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)