ahaha kanka o zaman sen punto al az yakar çok kaçar =) bide çip tamamdır
ahaha kanka o zaman sen punto al az yakar çok kaçar =) bide çip tamamdır
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
clio 1,5 dci inan mazotu kokluyo ama ekonomi ise kesinlikle tavsiye ederim ama 80 lik al intercoller takviyeli motr ömürleride gayet uzn benim kankamda vardı araba 1 ay kadar bende kaldı inan yakmıyo 30 ytl mazot petrolun yolunu unutuyon iyide kacıyo sayılır...
Renault Sports & ///MPower
Eger az yaksın ve yer kaplamasın istiyosan c2 yi tavsiye edebilirim normal kullanımda ortalaması 3.5-3,8 lt arası geziyo,bakımları ve parcaları da ucuz ama benim ilk tercihim g.punto olurdu sanırım emotion spor paket 6 ileri ESP de standart oldu artık en mantıklı dizellerden...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
arakadasımda astrra cdti war 4ay oldu 8000 kmde suanda tık yok we cok ıyı yuruyo tawsye ederm az da yakıo 120 ytlk mazotla 1000 km
bugün cem abinin (c-car) galerisindeki grande puntoya bindim, süper arabaymış.. motoru çok canlı geldi bana 206dan sonra. 110 la 5. viteste giderken dip gaz yapnca araba direk canlanıyo 200e kadarda hiç kesmiyo, direk oturuyo 200e.. dizel sesi içeri gelmiyo iç mekanı falanda gayet güzel.. bide kırmızı tek kapıydı bu araba o da ayrı bi güzellik tabifiyatını tam bilmiyorm ama ilgilenirsen özelliklerini öğrenip pm atarım..
ben grande punto yu tercih ederdim.2.seçenek focus olabilir.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Karışmıyayım karışmıyayım diyorum da Tükiye'de bir gerçek var:
GM(Opel ve Fiat markalarının motor üreticisi oluyor kendileri) grubundan çıkmış dizel araçların abartısız ÇOĞU sorunludur... Sorunsuz sayılabilecek grupta aynı motoru kullanan Ford-Puegeot-Citroen grubu gelir, ama EN SORUNSUZ VE EN VERİMLİ dediğimiz zaman, yanında sağlamlık avantajı da sunan tek marka TOYOTA'dır... Varsa imkanın D4D Corolla ya da Avensis al, yoksa 1.6 110hp'lik 307 ya da 1e1 aynı motoru kullanan Focus'u düşün derim...
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Grande Punto yakısır, en kırmızısından tek kapı...
90hp chiplersin, 113hp olur, torku zaten sorma![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Peugeotdan bıkmamışsan 207hdı al derim tipine gözüm alıştı şık yapacağına eminim.yada megane alabilirsin görkeminde dediği gibi,kullandım gayet guzel.şimdiden hayırlı olsun manken boy![]()
bence 6 ileri esp paketi ile grande punto derim. 207 ler zaten böcek gibi artı 1.4 hdi motor 1290 kilomu ne. ekonomiyi pek etkilemiyo ama arabada gitmiyo yani.
multijet sorunlu olduğu için kendi kategorisinde 2005 yılının en iyi motoru seçilmiştir
Best 1-litre to 1.4-litre
Fiat-GM Multijet 1.3-litre diesel (European Fiat and Opel models)
http://en.autos.sympatico.msn.ca/veh...umentid=635944
http://www.carpages.co.uk/fiat/fiat-...e-04-06-05.asp
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
arkadaşlar çok saolun yine peugeotda karar kıldık 207 alıcaz kısmtese,araç hazır teşekkür ederim tüm ilgilenenlere![]()
AyB
ayberk sen japon almazsın kandırma kendını..
senı pugcu tanıdık pugcu dewam et sen.. yok sana capon mapon..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)