kanka 20 yı veren adam 30 daverır aşağı yukarı rakam bellı 40 ın altında olsun yeter ortak mekan belırlemek mesele herkese kabul etmesi o yuzden 4-5 mekan secıp anket acın bence...
Printable View
kankacım mekan isimleri ve fiyat olursa anket açabiliriz yoksa millet neye göre oy versin :D
Ya Şöyle Bir Hesapta Var Orda Sanırım fiyatlar yüksek 30 40 Verilceğine Burda aynı Hizmete Aynı Yemeğe 20 Vercen. Gerisi Yol Parası :D
Ankara İstabulda Buluşmuş olur :D
İstersen Böyle Bir Konu Açlım veya bu konu başlığını değiştirelim O Zaman İki Tarafta Rahatlıkla Görür...
valla ben içimdekileri dile getirdim kim ne yapıyorsa yapsın konu açın otobüs tutun beni ilgilendirmez :D ben her şeye uyarım yanımdakileride uydurmaya çalışırım :D
maksat birlikte olalım demi :D
beyler cuma akşamı düzce olabilir dizellere toplaşırız en fazla 10-15 lira kişi başı max mazot parası düşer 20-25 liralarada yer ayarlanırsa hem çevre illerden arkadaşlarda gelmiş olur
bunun için ayrı bi konu açılabilir tabi istanbul-ankara ortak iftar diye D:
Cuma mi himm o zaman birinin arabasina konuk olacam :)
Bana uyar haci
askerde kalsaydın cok güzel sahura kadar nöbetlerin olucaktı ama kaçırdın bu zevki:D:Dordada bu kadar sosyal olurmuydun acaba??:D:D:hahahah
hahaha olum 25inde kontrolüm var neyin ne olacağı belli olmaz bakarsın son haftayı eskerde geçiririm :D
sütlüce güzel ortak nokta da herkese yakın olarak uykuluk köfte vs gibi şeylerden başka yok iftar için yetersiz kalıyor biraz ama ilk gidemedigimiz liman restorant baya zengin gibiydi yarın boşum tekrar bi ziyaret edebilirim ayrı salon kısmıda vardı sıkıntısız olabılırdı anlaşama sebebeimiz fix menü olmuştu :D
yine arnavutköy habipler tarafında kuyu kuzu kebapçıları var hep aklımda ama gidip görmek lazım yemek işlerindende pek anlamayınca sıkıntılı oluyor :D
istanbulun heryerindeki org gelmeye çalışırım
firid sen çözersin bu işi panpaa :D
avatardaki fotoğrafla git 100 de 100 rahat bırakırlar kanka seni ulan sana eraya güldüğüm kadar baskasına gülmüyorum :D:D ben senin hayranınım aslında full boost'ta koltuğu kırıp geriye düştüğünde sana karşı bi elektiriklenme başladı ulan hahah konuyu pert edicem:Dneyse ankara istanbul iftar sofrası süper olur..
kanka çok gördük geçirdik bee :D ama seni 106nın içinde hayal edince bende çok gülüyorum :D alet sana saplanmış gibi duruyodu :D
bu işi organiza edicek birisi varsa bana pm atabilir. sariyer bölgesindeki restaurant olsn country olsun tekne olsun hertürlü tanıdıklarımız var kesinleşirse uygun fiyatlar ayarlayabilirim.
aman abi 'musait' bir yerde yapalim sunu da, bu aralar polisler azdi biliyosunuz, filmden plakadan almasinlar bizi :)