Mustu abi Persembe antaLyada olursam ben bırakırım seni özelden telefon numaramı atıyorum sana yardımcı olmaya calısırım mutlaka.
sıkıntın olursa her saat ara yarın müsaitim 0505 770 24 83 birde eşim avukat yardımcı olabilirim
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
sağolasın gülüm yaa
şimdi baktım uçak biletleri otobüsten daha uygunpm de attım gerçi ama havaalanı merkezden yada buradan ne kadar uzak yada ulaşım kolaymıdır
eyvallah tuğralım gelmişken zaten müsait olan arkadaşları görürüm kimseyede zahmet vermek istemiyorum açıkçası herkes işte güçte *****![]()
Evet beyler yarın sabah 9 uçağı ile gidip akşam 9 uçağı ile dönüyorum buradan oraya- oradan buraya gelip gidecek eşyası malzemesi olanlara yardımcı olabilirim
mustu abi hatırlatmalarımı yapayım boşa gidip dönme
dayı oğlun ise içeriye isim bildirmesi gerekir mmustu gelicek diye
sonra yanında ikamet şart
bunlar olmadan görüşe almazlar haberin olsun
tez zzamanda allah kurtarsın.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sağolasın efe kardeşim çok yardımcı oluyor sağolsun yarın sabah havaalanından alacak beni kısmetse aynı gün içinde döneceğim.
gittik geldik bütün gününü bana ayıran sürekli sağa sola koşturduğumuz EFE (dragon07)kardeşime tekrar teşekkür ederim.
Benim bildiğim cezaevi anayol üstünde olması lazım otobüs Bucak'dan geçecek zaten direk araba öyle olur ama Antalya'li arkadaşlar daha iyi bilir.Bucak'da olsam ben yardım ederdim.
Antalya'dan otobus Istanbul'a kac saatte geliyor acaba? Bir de kargo kabul ediyorlar mi acaba bilgisi olan var midir?
Tarık 11.30 saat civarı
buradan bakabilirsin ; bilgi yazan yere tıkla varış saatleri yazıyor yukardan da istanbul daki 3 varış noktasında birini seç..
https://secure.kamilkoc.com.tr/Sefer...9-8-2011&yks=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)