Ben hiç çewirmeye girmemekle beraber defalarca polisin önünden plaka camda geçtim, plaka olmayınca dik dik bakıyorlar ** acamda olduğunu görünce tepki wermiyorlar....
Ceza yazılan warsa bilemem ama bana yazmadılar hiç..
Printable View
Ben hiç çewirmeye girmemekle beraber defalarca polisin önünden plaka camda geçtim, plaka olmayınca dik dik bakıyorlar ** acamda olduğunu görünce tepki wermiyorlar....
Ceza yazılan warsa bilemem ama bana yazmadılar hiç..
Bence tam tersi. İlk plakayı söktüğümde 7 sene önce camdaydı. Eşimle taksimden geçiyoruz arabayla. Bir polis yola atladı trafikte yanıma geldi. Açık olan camdan. O plakayı camdan kaldır. Böyle daha çok dikkat çekiyosun hiç takma daha iyi dediler. :D Bende cam filmi yok. Söktüm ve rahatladım 3 sene kadar önce. Çok az çevriliyorum ki her gün aracım marş basar ve dolaşırım farklı farklı yerleri.
belki direk plakadan yemezsin ama dikkat çekersin,çevirilirsin başka şeyden kitler :) gerek yok
3 sene oldu takmadım takmam:D bi bahane buluyorum hep
babam 4 seneden beri ön plaka iptali yapılmış şekilde dolaşıyor daha çeviren olmadı
eğer ceviriyosa ferrariryide ceviricek dier spor arabalarıda onlarada önde yok coğunda
şans işi biraz. sonuç olarak ceza yazma hakları var. kural sonuçta bu, uyarsın uymazsın sana kalmış. kimseyede ceza yazdı diye ses çıkaramazsın ama. 3yıl önce, app plakalarımda mühür yoktu ceza yedikten sonra mühürlülerini alana kadar hiç plaka takmadm. 2hafta öyle gezdim,her gün okula gittim geldim, her akşamda gezdim. ön arka cam vs hiç plaka yok, bişey olmadı. plakalarım geldi, sanayiye taktırmaya giderken polis çevirmişti,camda duruyodu plaka. yeni moda heralde demişti adam :D o şekilde algıladıklarında gıcık olabiliyolar, neyseki bağlamıştım :)
bendede yok ön camda duruyor polis aracın ne olduğunu çözene kadar ben geçmiş oluyorum :)
dün bahçeli 7 de ardarda 3 polis uyardı plakanı tak die bende yeni app siperişi vermiştim takmiodum ön camda duruyodu şimdide aklıma takıldı benim appler mühürsüz nasıl mühür bastırıcam?
1 senedir önde plakam yok (yakışmadıgı için :) )
bi iki kere asayiş cevirdi
ceza yemedik yemeyiz inşllah
Onde plakam olmadigi icin hayatimin en koyu polis tecrubesini yasamistim ( usa) Bir daha hicbir kuvvvet ondeki plakami sokturemez :)
Carrera,F360 atakoyde cevirmede arkamdalardi bendede onlardada onde plaka yoktu bana ceza kestiler onlara selam verip gecirdiler Tr'de boyle iste:(
Bana da denk geldi bi kaç tane öyle, "Bu filmlerle sana ceza yazarlar, xenonları da sök, dikkat çekiyor." diye uyarmışlardı. Bi kere de babam yanımdaydı, "Sen polis değil misin, niye yazmıyorsun ?" demişti adama. :D
Bazı eyaletlerde önde plaka olmadığı doğru mu ?
3 bucuk senedır plakam camda gezıyorum.. allaha sukur bısey olmadı.. persembe aksamı cevırmeye gırdım bana sagacek tarzında garıp bı hareket yaptı bende durdum:) adamda gelmıs ban sana durmu dedımm dedıı:D neyse o zaman bı evraklara bakayımm dedıı gonderdıı sormadı bıle plakayı:D
bence polisten polise değişiyo bir arada beni cevirdiler plakan nerde dedi camda dedim eksozunda var dediler var dedim görünen köy kılavuz istemez misali durdu durdu yazcak ya ozaman sana emniyet kemerinden ceza yazim ben dedi yazdı :) böyleside var :)
biz plakasız 1.5 sene gezdik eski aracımızla sansa sıkıntı yaşamadık , ama affetmezler
bgn gittim aldım yeni appyi ama daha takmadım bazen sorun oluyo diye bantla takiim diorum polis bişi derse hemen söker diğerini takarım diye
bantla taksam tutarmı?
plaka olayı sıkıntılı biraz, yazsa bağlasa hiçbişey diyemezsin adam haklı :) 2.5 senedir şükür daha hiç yazan olmadı. çok durdurdular ama özellikle plaka olayında ters gitmemek, tatlı dille halletmeye çalışmak sanırm işe yarıyor :) bende hep öyle oldu.
böyle dedimya, akşama gelir yazarım arabayı bağlattım diye :D:D:D