1 yıldır önde hiç yok, sadece arkada fransız APP var, çok çevirmeden durdurulmadan geçtim.tabi bu böyle devam etmeyebilir :)
Printable View
1 yıldır önde hiç yok, sadece arkada fransız APP var, çok çevirmeden durdurulmadan geçtim.tabi bu böyle devam etmeyebilir :)
olmamayı bırakın, adam bana neden ortada değil de en sağda duruyo kapıya taksaydın bari artistliğin kime deyip ceza yazmaya kalktı :D
Plakasızken iki kez çevrildim, ikisindede radara girdiğim için ordan yazdılar plakaya yazmadılar ama ikisindede iyi niyetle uyardılar başkası görürse bağlar dikkat et diye..
cook güzel plakalıklar var insanın plaka takası geliyor =).. plaka takmamak 140 lira sanırım ..
bizde rahat 1 sene qezdik plakasız.. öndeki plakayı biraz hırpaladık yamılttuk fln... 2 kere polis çevirdi plaka nerde diye.. abi kaza yaptık arabayı yeni topladık plaka yamuk yenisi basılıyo fln qibi yalanlarla sıkıntı yaşamadık 1 sene bagajda qezdi plaka :D her seferindede yiyo polisler bu numarayı
Farkettimiz bilmiyorum cok sıkı denetim var son bir haftadır ankara da :)
Vtec2de bende plakasız geziyordum. İlkinde tamponu yeni boyattım demiştim.İkincisinde park halindeyken jandarma sorun çıkartmıştı. Kare plaka takmıştım.
Memuruna göre değişiyor 2004 yılında kare plakanın içine paul shark amblemi yapıştırdığımız için polisle sorun yaşamıştık :D
ben vallaha 5-6 aydır önde plaka yok durursamda adam degılım zaten supersprint egsozdan cezax yedım daha ceza yemeye nıyetım yok ama polis goruyor bıse demıyor angeller yanıyor sisler acık arka sısler acık yanınddan gecıyorum polisin bıse demıyor redıne bıle vuruyorum :):) polisler bezdi artık benden :):) polisin ınsafına kalmıs bısey yazar yazmaz :)
Bu akşam İftar Orginazasyonu yaptık,akabinde GoKart'a gidelim dedik...
Tam 20 Araba Çewirmeye girdik, 20 arabanın 10tanesinde önde PLAKA YOKTU, Polis sadece 1 aracımızı durdurdu, onu da bıraktı :)
Hala diyorum ki (en azından ankarada) Plakasız geziliyor, ceza meza yazmıyorlar :)
çekirge misali belki 1 2 defa düştü kırıldı ezildi boya falan dersin ama aynı polise denk düşme ihtimalin yüksek olabilir
5 sene basık aracla plakasız gezdım:)izmir ıstanbul bı ceza yazan olmadı:)