klasik araçlara birşey demiyorlar vosvos varken 2 kere polis çevirmesiyle karşılaştım birşey demediler ama civicle olsaydım affetmezlerdi
klasik araçlara birşey demiyorlar vosvos varken 2 kere polis çevirmesiyle karşılaştım birşey demediler ama civicle olsaydım affetmezlerdi
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
valla benımde onde yok doldurdum plaka takcak yerı zaten takmıyordum ama zaten arabada durdurdumu ceza yazıcak seyler oldugu ıcın plakayı pek takmıyorumama kafadan gelırken dırek dıkkt cekceı ıcın takmamak pek mantıklı deıl aslında
dün arkadaşımın başına geldi, e46 kasa bmw nin ön plakası yok diye bağlamaya kalkmış baya dil döktükten sonra bağlamamış ama ceza yazmış
4 senedir önde plaka yok toplamda 8-10 kere sormuşlardır nerde plaka diye abi tamponu boyattım-düştü-kırıldı vs diyorum tamam bi daha görmiyim diye gönderiyorlar
şu plaka ile ilgili maddeyi bulamadım ama hatırladığım kadarıyla "araç üzerinde görülebilecek yerde en az bir adet plaka olması zorunludu" diye olmalıydı..bi kaç kere sormuştum polislere ama net bilgi alamadım
Yerinde bile degilse yazarlar
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
bnde full stok 2010 pejo 308 wardı önde plaka yok diye arabayı bağlamışlardışuanki aracımlada boyadan cıktıgında plakasız gezdim 10 gün polis sağa çek dedi çewre yolunda ekşın yaşamak için kowalamacaya girdim zor oldu ama kaçtım
![]()
haftasonuna kadar evden işe işten eve yaptığım için pek ekşın yaşayacak vaktim olmuyorama kararsız kaldım bi arkadaşımla konuştum 2 senedir plakasız gezidiğini söledi ( sadece öndekini sökmüş ) yakalandığımda çeşitli yalanlar sölemiş işte boyattım plakalık kırıldı veya düştü gibi
Önde plaka olmadan da gözüme bi güzel göründü şimdi itiraf etmeliyim
![]()
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
yazar bana yazıoyrdu bi kere boyadan yeni cıkınca camda bak boya taze flan dedim plakanın yeri cam değil yerine koycaksın baska yerde olması ceza yemeni engellemez dedi sonra ikna ettim boya taze diye yazmadı ceza yolladı
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Öle bi kilitlerlerkı cezayı anlayamazsın![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
İstda ceza ve araç bağlatma olayı biraz şansa kalıyor. Tamamıyla karşılaşacağın polisle alakalı bir durum. Eski aracım leonda yaklaşık 1 sene plakasız gezdim. 1 kere havaalanında polis çevirdi( havaalanı trafik ekipleri terstir bilen arkadaşlar vardır) tamponu boyattım dedim yemedi ama tak dedi. Veliefendinin orda yunuslar çevirdi onlarıda bağladım. Bakırköy regatanın orda sol şeritten yunuslar aldı onlarda sağolsunlar yolladırŞanslıydım galiba
2 senedir önde plaka olmadan geziyorum defalarca çevirdiler plakanın yerinde olmadığını farketmediler bile. cama koyunca belli ediyor benimki bagajda ya da arka koltukta duruyor hep. göze çarpmayınca önde eksiklik olduğunu farketmiyorlar
bikaç defa sordular. tamponu yeni boyattım az kurusun diye takmadım dedim yırttım![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
bu soru hep aklımdaydı hazır konusu açılmışken soriim
ben aracımda ön tamponun bandını değiştirmeyi düşünüyorum plakalıksız bant yani
plakayı alttaki sislerin oraya taksak sıkıntı olurmu?
http://2.bp.blogspot.com/_W5WkI0yANB...600/jason2.jpg
bu abinin yaptığı gibi
Ben gectigimiz haftasonu filmden ve onde plaka yok diye motorlu ekip tarafindan cevrildim, filmden yaziyorum plakadan yazmiyorum, plakadan yazarsam baglamak zorunda kalirim dedi, filmleri sokturmek icin 1 haftalik izin belgemi verdi yolladi.
Simdiye kadar 1 kere Mini'de plakam yok diye akilli bi abimiz atladi onume cevirdi Kadikoy Sali Pazari'nin kosesinde, onlar da rusvetciymis zaten cuzdani actim param olmadigini gosterdim, kredi karti gecer mi geyikleriyle falan bastim gittim.
Onun disinda hep 'plakani tak, ceza yazarlar' diyen memurlara denk geldim sagolsunlar.. Adam gibi davraninca onlar da dogru duzgun muamele ediyorlar, seviyorum.
7 senedir önde plakam yok.Mütemadiyen ara ara arka plakayıda söküyorum. 1 ay 2 ay bazen 3 ay felan hiç plakasız dolaşıyorum. Arada durdukları oluyor ama sorun olmuyo. Sanırım 3 kere felan ceza yemişimdir plakadan dolayı. Ancak eskiden plakadan sadece ceza yazılabiliyordu. Bağlanamıyordu. Sanırım 2010 yada 2011 yılı itibarı ile tek plaka eksikliğinden bile aracı bağlayabiliyorlar. Ama hala plaka yok.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)