tamamen av amaçlı aldık , sosyete traktörü amacıyla kullanılmıyor arac, ancak motor perfornasında başarılı değil bence fazla hantal
tamamen av amaçlı aldık , sosyete traktörü amacıyla kullanılmıyor arac, ancak motor perfornasında başarılı değil bence fazla hantal
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Araziye çıkmayan araç sahipleri de öneride bulunmuş. İlginç.
Crv, sorento gibi şehiriçi kullanımına uygun olan - daha doğrusu arazi dışı kullanıma uygun olan araçlar arazide çok baş ağrıtabilir söyleyim.
Aklına gelebilecek bir çok jeep kullandım tarifine uygun sadece bir tane jeep öneririm oda sıfır olmaz freelander2 sıfırından beri şantiyenin icinde canını aldım 160 km de oldu bugüne kadar sanziman hariç hiç bir masraf acmadı sanziman da Borusan dan kaynaklanan bir hatadan kavruldu hala davaligim bu kadar hor kullanilipta bu kadar dayanıklı başka jeep tanımıyorum ben
arkadaş almış gerçi
sosyete tipi suv alıcaksan arazi olmaz
arazi alıcaksan sosyete işi olmaz
bunlar çok ayrı kavramlar ayrı yaşam tarzları ayrı hayatlar..
Dağa taşa çıkan offroad avcılık trekking gibi yeşille doğayla uğraşan adamın sosyeteyle pek işi olmaz zaten mütavazi doymuş adamdır..
sosyete olıyım göz önünde olıyım tüm gözler bana baksın bardan sazdan çıkmıyım tarzında bir insanında yeşille börtü böcekle ilgisi olmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)