EmrahERKAN Nickli Üyeden Alıntı Denediniz mi Arkadaşlar Erken bir deneme olmuş heraLde bende gece olur diye birazdan dışarı cıkmayı planlıyordum. Video felan çekildi mi ? Denendi hepsinin videolari var yarin ogleden sonra fln izlenmeye baslariZ hepberaber
Tüh Kaçırdık ya izleriz diyodum bugun kemalcanların yanındaydım bende.
güzel denemeler oldu herkeze teşekkurler )
Sonuc ne oldu?
BDEVO9 www.sunishotels.com
allah yolunuzu açık etsin.kazasız belasız varırsınız inşallah.
BAŞTAŞ PERFORMANCE
Hoşgeldiniz hızlı gençlik
h_tan Nickli Üyeden Alıntı Hoşgeldiniz hızlı gençlik Abi istanbula 400km uyuduk afyonda gece daha yollardayiz
EK648 Nickli Üyeden Alıntı Abi istanbula 400km uyuduk afyonda gece daha yollardayiz dinlene dinlene gelin kanka acele edilecek bi durum yok ama yanınızda ben olsaydım tek marş burdaydık
kanka oralardan banada bı typer bulup getırseydınız yav
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
mehzent Nickli Üyeden Alıntı kanka oralardan banada bı typer bulup getırseydınız yav Bi tane getiriyorum zaten kanka Job34
h_tan Nickli Üyeden Alıntı dinlene dinlene gelin kanka acele edilecek bi durum yok ama yanınızda ben olsaydım tek marş burdaydık Abi tps bozuk mahf etti bizi ya bildigin gibi degil
Akhisar dönüşü aklıma gelio valla fenaydıınız uyumakla en iyisini yapmışsınız
h_tan Nickli Üyeden Alıntı Akhisar dönüşü aklıma gelio valla fenaydıınız uyumakla en iyisini yapmışsınız abı selcuk ve muammer abın yaptıgı en ıyı iş zaten uzun yolda uymak selcugum hayırlısyıla kazasız belasız gelın ınsallah.
selcuk mami abi ile beraber hala antalyadamısınız?
http://www.techturkey.com/forum/foto...une-d-d-d.html buyurun bunlarda örnekleri
sulhi Nickli Üyeden Alıntı selcuk mami abi ile beraber hala antalyadamısınız? Abi kutahayi gectik suan
ceco Nickli Üyeden Alıntı http://www.techturkey.com/forum/foto...une-d-d-d.html buyurun bunlarda örnekleri Mahf olduk uleen ceco
he gelıosnuz yani.. bende bugun antalyaya gecıcektım işe bak ya..
sulhi Nickli Üyeden Alıntı he gelıosnuz yani.. bende bugun antalyaya gecıcektım işe bak ya.. Kismet iste abi saglik olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları