User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: TTnet Adsl Kota Fazlalığı :///

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sınırsız 55mı ne oduyorum bı faturam 75geldı onuda odedım oluyo,aman itelesinler yapcak bişe yok..kimler neler iteliyo..öbürdünyasıda var bu dünyanın..
    Onur abi dogru soyluyosunda 49 du sanırım sınırsız hıc asmaması lazım ttnet buyuk kurum kandıramazlarkı dava falan acan olmadımı? Bir defa bana 58mı ne geldi peder sorucaktı turk telekoma gırdıgım sıtelerden dolayı sordurtmadım cok korkmustum ya

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.gün 2.5 gb oldum..28 gün sonra fatura gelicek hadi bakalım tarife 6 gb )

Kardeşim sayfada her açılan resim min 1 mb daha kotandan yiyor, bu resmin çözünürlüğüne göre değişiyor tabi. Eğer kotayı aşmak istemiyorsan, kontrol paneli, seçenekkleri düzenle Resimleri Göster (Eklenti resimlerini ve [IMG] kodulu reesmleri içeren) deki tiki kaldır, facebookta daha az resim bakmaya ve video izlemeye çalış. Eğer yapamıyorsan öbür ay sınırsıza geç snaırım tarife değişikliği yapılıyor taahüt dolmadan

Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sınırsız 55mı ne oduyorum bı faturam 75geldı onuda odedım oluyo,aman itelesinler yapcak bişe yok..kimler neler iteliyo..öbürdünyasıda var bu dünyanın..

Aynı durumda akrabanın arkadaşı genel müdürlüğe gitti, ses kayıtlarını çıkarttı faturayı götürdü 6 ay bedava kullandı
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hic kullanmadigim halde telefonda iptal ettirmistim adsl mi 3ay once kapandi biliyordum bidahaki ay 49 vericegime 69 geldi ve kapanmamisti hayali olarakta bizi KOL sentir aramis bizi bi pakette ikna etmos guya suan mahkemeligiz ve kabloyu koparmama ragmen 9 gb kota kullanilmisti modem vs hersey sokuk haldeydi hemde turk telekomsa aman dikkat ozellestikten sonra bitti orasi
    çok haklsıınız bitti....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)