User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: mini cooper sorgusu

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mini cooper sorgusu

konu aradım ama bulamadım o yüzden başlık açtım araç hakkında bilgi sahibi olan var mı dır ? şimdiden teşekkürler ..

Mini Cooper Cooper S 2005 Model 36.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 44528727

not : aracın plakası da 34 bgy 22

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabaya gidip bakmıştım. Uzun uzunda pazarlık yapmıştım ilk başta istediğim rakama inmemişti. bir ay sonra aradı tamam gel istediğin rakama al dedi ama iş işten geçmişti çünkü benim bütçem biraz daha yükselmişti Sahibi iyi bir adam uzun uzadıya sohbet etmiştik. Araca gelirsek otobanda da uzun uzadıya bakmıştım arabaya. Gidişinde veya şanzımanında bir sorun yok gibi gözüküyor. Fakat sahibinin açıklamaktan çekindiği boyaları var.''Kapıda var işte tamponunda var çamurlukta falanda işte var birkaç yerinde boyası'' Şeklinde konuşuyor. Birşey anlamadığınızın farkındayım bende anlamamıştım Bu araba yaklaşık 5 aydır var ve ciddi rakamlarda istemiyor.Araba km de yapmıyor sokakta aylardır yatıyor herhangi hiçbir yere çıkmıyor.Hala satılmaması beni biraz düşündürüyor acaba şanssızlıkmı yoksa birşeymi var diye. Gidilip bakılabilir ama bence sıkı bir ekspertiz şart

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı leventrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabaya gidip bakmıştım. Uzun uzunda pazarlık yapmıştım ilk başta istediğim rakama inmemişti. bir ay sonra aradı tamam gel istediğin rakama al dedi ama iş işten geçmişti çünkü benim bütçem biraz daha yükselmişti Sahibi iyi bir adam uzun uzadıya sohbet etmiştik. Araca gelirsek otobanda da uzun uzadıya bakmıştım arabaya. Gidişinde veya şanzımanında bir sorun yok gibi gözüküyor. Fakat sahibinin açıklamaktan çekindiği boyaları var.''Kapıda var işte tamponunda var çamurlukta falanda işte var birkaç yerinde boyası'' Şeklinde konuşuyor. Birşey anlamadığınızın farkındayım bende anlamamıştım Bu araba yaklaşık 5 aydır var ve ciddi rakamlarda istemiyor.Araba km de yapmıyor sokakta aylardır yatıyor herhangi hiçbir yere çıkmıyor.Hala satılmaması beni biraz düşündürüyor acaba şanssızlıkmı yoksa birşeymi var diye. Gidilip bakılabilir ama bence sıkı bir ekspertiz şart
    teşekkür ederim saol bilgin için

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendim makina muhendisiyim diyor, 'TURBOCHARGE MOTOR' yaziyor, bu ne perhiz bu ne lahana tursusu derler adama

serqan23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabanın kayıtlarında 7 adet hasarı var pampa elımızı ayagımızı cektık
    34 DF 2123 MEGGY COUPE
    34 BK 690 VTİ
    34 UHC 22 FİESTA S
    34 YM 0023 E46 3.18İ
    34 ECN 72 E36 3.16İ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)