rex bu ne zaman ne yapacagı hiç belli olmuyo , beygirleri çok dengesiz :D
Printable View
ben denerım ama su an rodajdayım 700 km oldu rodajım bıttıgı zaman denerız :) eglencelı olur mesutla denıyebılırsın eglencelı olur :)
Gelsin denemeler :D :D
Timur abi araban hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin maaşallah... Motorda neler var acaba ?
ben.......:D
tşk. ramo. Allah cümlemizi kazadan beladan korusun. motor korhan da iken ne varsa aynen öyle ekleme eksiltme yok. ben aldıktan sonra hafif volan taktım sadece farkını görmek için engin abi ile denemem lazım ama henüz zamanımız olmadı. bayram haftasına yetiştirebilirsem korhan da müsait olursa beyin ve wideband , oilpress vs. takılacak.
Video çekin lütfen bizi mahrum bırakmayın :D
Video çekimi yaptığın araç eğer yabancı değilse problem olmaz genelde araç sahipleri arasında tatsızlık çıkıp yayılıyor.. Artık daha bilinçli yorumlar yapılıyor ..
fidanza için çok hafif bu seferde top speed düşüyo diye bi rivayet var ama :beuj::soru:
stage2 balatayı ben aldıktan sonra taktırdım yaklaşık bi senedir kullanıyom sıkıntı yok kardeşim ,çok rahat şehiriçinde bile
+
şiddetle tavsiye ediyom stage2 yi ,çok farkediyo çoook ;)
abi zaten adı üstünde hafif volan. top speed konusunu ben de duydum mantıklı açıklamaları da okudum fakat bunları göze alarak taktım. balata bursada kullanışlı olabilir fakat ist da iki kere trafiğe yakalansan lanet edersin.
Hafif Volan son hızını düşürsün zaten gereksiz ve korkutucu hızlara çıkıyor / kilo orantısı ciddi anlamda kabus gibi..
Iki kisi olmama ramen 200 ustu adrenalin fiskiriyor bir tarafimdan