:d:d:d:d:d
Printable View
220 görmüş birisi olarak evet
korkuyoruz reis :D
ben şanzımanı si şanzımanıyla değiştirip 260+ top speed hedefliyodum ama mustafa birsesli izin vermedi :D
ölcen mi olm manyakmısın dedi :D
abi o hızlarda bi kaza olursa allah koroson,pek yakışıklı kalabilceğimi sanmıyorum :)
tolga o filmi biliyom
orta refüjü gördüm dimi filmin ismi :D
Valla Can benim gördüğüm filmin adı " Hayatım bir film şeridi gibi " :D
şii la varya yemin ediyorum sesli güldüm :D o zaman ne diyoz rexe 200 den fazla kadran zararlı :D
Arkadaşın konuyu daha fazla piç etmeden son kez yazıyorum :D CRX 'e beşinci vites gereksiz..
4. vites 190 kesici gayet tatmin edici..
b16 ilede olmuyor abi gökhan abinin rexle denemiştik stock b16 rex filtreli egsozlu type-r ile 200 de 4-5 boy oluyor arada type-r gittikçede açıyor
d16 ile olacak iş değil :)
bursadayım olurda yol düşerse seve seve denerim
rexle çok rahat şekilde 240 üstü gidebiliyorum jantlarınızı ve lastiklerini biraz genişletip büyütün :) 205/40/16 ağırlık merkezinide biraz öne alın teker gücünüzde artacaktır bu şekilde aks açılarından dolayı vede rexin yolda durmasını sağlayacaktır..
canım bir kaç rexçi ile buluşup sıkmak çekti. :) aslında çok araç var da bir türlü denk gelemedik kimseyle.
Liste de yok yok yapılacak neredeyse her şeyi fazlası ile yapmıştı. Dün daha konuşuyorduk MSN ' den bushing kitine kadar yapmış..