iyi iyi bağlanabileceğin en yüksek hiz. yani senin youtube dan izlediğin videonun bant genişliğinin, kablosuz agın hizinınaltında bir bağlantı.bu yüzden yavaş olacağını zannetmiyorum.
aklıma gelen şu dns adresi kullanıyormusun bu yasak olan sitelere girebilmek için dns kullanıyorsan onu kaldır otomatik dns yap o yüzdende internete yavaş bağlanıyor olabilirsin. yani kablosuz bağlantın internet bağlantının cok uzerınde zaten internetini yavaşlatmaz.
e60 535d & THE A45 AMG
kullandığın işletim sistemi pert olmş olabilir ...
mesele windows ise çok xxx sitelere giriyorsan spyware ler göçertmiştir.
yeni işletim sistemi kur öle dene
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
modemle pc arasındaki bağlantı hızın normal
burda 2 seçenek kalıyor geriye
kullandığın hat ile ilgili problem veya pc ile ilgili bir problem
ilk olarak Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test
adresinden test yapıp değeri burda paylaşabilirmisin ?
hatla ilgil bir sıkıntı yoksa büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun yaşıyorsun temiz bir windows kurulumu problemini giderebilir gibi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Benim hızım nasıl bilenlerden bi yorum alıyım
ping: 45ms download speed: 0.87mbps upload speed: 0.42 mbps
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Ben yeni eve geçtim tarifeyi nası açtırdı babam bilmiyorum netlimitsiz yazıyordu ama kaçlık olduğunu bilmiyorum. 8lik tarifeye geçsem iyi olacak.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
internetin yavaş seninbence tarifene bir goz gezdir
veya onceden yüksekti de sonradan hızın duştuyse ki bazen oluyor portta bir sorun oluştuğunda hızı aşağı çekiyorlar sorun kalkarsa müşteri anlayana kadar devam![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
peki internetin hızı kullanıldığı bilgisayar sayısına bağlı mıdır? Yani 8mb lik paketi 4 eve dağıtsak 2 düser mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)