show neyin peşinde bende merak ediyorum o kadar zordaysan koy bi ceki çen hababam sınıfı canım![]()
uyduda açtım turkuaz radyoyu dinliyorum valla doktorlardan bıktım artık birine bişey olduğu zaman ben çıkıcam aradan AÇILIIIINNNN BEN DOKTORLAR DİZİSİNİ BAŞTAN SONA İZLEDİMMMMM![]()
Ben Pazarlama stratejisi, bu igrençlikle dikkat çekip sosyal platlformlarda viral tv reklamı yapıyorlar, yoksa hic bir mantık bunu almaz![]()
cerrahpaşa tıp fakültesini ilk tercihte kazanan genç başarısının sırrını açıkladı: show tv - doktorlar![]()
aynen bende ne zaman açsam doktorlar var, hatta bilgi olarak kalan dakika:173 falan diyobi diziye bu kadar mı uyuz olur insan bi gram sewmiyorum
İzlesinler ya iyidir hemşireler çoğalsın, bende kolda bacakta damar çıkmıyo bi yerden çıkıyo, bulursa bonus var.
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
bende şu zenana ayar oluyorum nekadar cıns bı hatundur yaa![]()
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
Aynı seyi sadece ben düşünmüyomuşum demek ki![]()
Midem bulandı desem yeridir su diziden ve kanaldan
Face'imden alıntıdır...Biri arkadasına yazmıs bu yazıyı![]()
"Duyduguma gore show tv üniversitesi tıp fakültesi doktorlar bölümünu kazanmissin canim, cok sevindimmm"
doktorlardan kalan zamanda da yaz süprizi mi nedir magazin programı var zaten![]()
reklamın iyisi kötüsü olmaz diye boşuna demiyolar bak herkez showtv yi konuşuyo
bende berbere gittim bizim elemanlarda zombiye dönüşmüşler sabahtan akşama kadar izliyolarmış bi ara çok önemli bi sahne oldu sanırım jileti gırtlagımda biraz sert hissettim3 5 kere dürttümde ölümden döndüm
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)