User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: apple ios-android işletim sistemi karşılaştırması ve birazda android bilgisi:D

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hero nun tam özelliklerini bilen varmı?(işlemci-ram?) , şuan piyasadaki iyi cihazların işlemci ram durumları nedir?
    işlemci 300 ram 500.. 300-500

iyi cihazdır al sen cidden iyi
    ufak gelirse bende bi hd2 var onu veririm denişiriz
    samsung çok iğrenç böö bişey ya iğrendim ben o aletten.
    jb olayında var öyle bi genişlik söz konusu ama yinede ios nazlı direk elletmiyor işte kendine.
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki iki soru daha...

1)Mac i de pc yi de kullanmış arkadaşlarımın şöyle bi tespiti vardı.Windows ;zamanla kurulan silinen programlar , bulaşan temizlenen virüsler vss sonucu ilk kurulduğu zamanki performansından kayıp verirken bu kayıp mac de yaşanmaz ,,, ve windows ta bi program takılıp hata verdiği andan donar kapanır; mac ise ne kadar uzun sürerse sürsün bi şekilde o programın işlemini sonuçlandırır..Yani mac daha stabildir ,,,demişti...Gerçi bu bahsettiğim mac-windows kıyaslaması ama olay android de nasıl?mac android kıyaslandığında hangisi daha stabil?
    Öyle bir şey yok, sonsuz döngüye girmiş veya deadlock olmuş bir sistem sonlanmaz. İçine while(1) yazayım sana bir program derleyeyim bakalım mac kill etmeden nasıl bekleyecek bunun bitmesini bakalım. Windows stabil değilmiş mac stabilmiş bunlar magazin sadece. Herhalde kimse mac'te dönen gökkuşağı topunu görmedi şimdiye kadar.

Exper Easypad'im vardı, şu an da iPad2 kullanıyorum. ios, android kadar gevremiyor, ne açarsan aç her zaman ilk boot ettiğin zamanki performansını koruyor. Bunun sebebi sıkı denetlenen kontrollü bir platform olması ve gerçek anlamda multitaskinge izin vermemesi. Her şeyin bir bedeli, her sistemin de iyi ve kötü yanları var. O bundan bariz üstündür diyen elindeki malı övmekten başka bir şey yapmıyordur.
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün Huawei Sonic aldım (aka Turkcell T20) 5-6 saattir falan kurcalıyorum. Beğenmediğim hiçbirşeyle karşılaşmadım. Şiddetle tavsiye ederim. F/P olarak 10 üzerinden 9 veriyorum...
    K.

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone nun herhangi modelinin fiyatı.. atıyorum 4.. kaç lira 1600 mü.. donanım performansı olarak htc desire hd bile iphone 4 den üstündür.. bin liralık telefon.. bugun garantisiz yurt dısı htc sensation . galaxy s 2 yi 1250 lira cıvarına bulabılırsınız.. veya garantili 1600 seviyelerine.. ve iphone dan donanım olarak cok üstün bir telefonunuz olur.. gel gelelim işletim sistemlerine.. ikisininde birbirine göre üstünlükleri var.. kişisel fikrim android in cok daha gelişecegi yönünde .. o yüzden aynı fiyat aralıgında daha performanslı bir android telefon alınabilir..

yolgösterir belki olsun diye bir link atayım

iPhone 4 vs. HTC Desire HD - FIGHT! - YouTube

WRX_STI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben samsung galaxy s kullanıyorum.6 ay boyunca 2.2 froyo turkcell rom ile kullandım.Artık bayağı bir kurcaladım kasılmaya başladı.Baktım yeni romlar çıkmış 2.3.4 versiyonuna telefonu tamamen sıfırlayıp geçtim.Ayrıca üzerine gerekli yamalarıda yaptım örneğin (voodoo sound+lagfix) gibi işlemler var.Ve gereksiz samsung yazılımlarını özel araçlarla kaldırdım telefondan.Şuanda performansı çok değişti telefonun.intenet uzak masaüstü ssh ve daha birçok fonksiyonunu tam anlamıyla kullanıyorum hiçbir kasıntı yaşamadan.
    Hem şunu anlayatım çok yakın bir arkadaşım yurdışından 32 gb iphone4 almıştı.Bende o ara galaxy s aldım.Ne yaptıysada tam anlamıyla 720p film atıp izleyemedi telefonuna.Örneğin en başta orjinalinde flash disk olarak kullanamıyorsun bile.Sonra benim telefondaki amoled ekrana hayran kaldı.2 ay iphone4 kullandıktan sonra Galaxy s2 aldı.Şimdi ben galaxy s2nin ekranına hayran kaldım.Denk getirebilsem alacağım hemen s2
    S2 de 1.2 ghz dual core işlemci var.Ne yaparsam yapayım donmuyor telefon.1080P muazzam kalitede video kaydı ve 8mb camera cabası.1080p film atıpta kasmadan izleyebiliyorsun.
    Yani eğerki çok büyük demezsen kesinlikle S2 öneririm

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı siR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iphone nun herhangi modelinin fiyatı.. atıyorum 4.. kaç lira 1600 mü.. donanım performansı olarak htc desire hd bile iphone 4 den üstündür..
    Kime göre ? Neye Göre üstündür?

Telefon Bu beklenti işi, Ne beklediğinize ve nekadar becerebildiğinize bağlı. Sıfır galaxy aldım 1 hafta sabahlara kadar kurcaladım Rom muş root muş , 2.1 miş 2.2 miş. Şarjı sabah doldurunca öğlen bitermiş. Burda konu açtım biri bana yardım etsin android konusunda diye. İğrendim resmen ve gittim ip4 aldım kendime. Jailbreak yaptım, kişiselleştirmenin dibine vurdum. HTC nin ana ekranında olan takvim-saatten kendi ana ekranıma koydum. vs. vs. uzar gider.

HTC ye birşey diyemem ama Samsung-android ikilisi önce bir avea ile kullanamama işini önce bir halletsin...
    Fusion35 ------> OnurD.

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wrx_stı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben samsung galaxy s kullanıyorum.6 ay boyunca 2.2 froyo turkcell rom ile kullandım.artık bayağı bir kurcaladım kasılmaya başladı.baktım yeni romlar çıkmış 2.3.4 versiyonuna telefonu tamamen sıfırlayıp geçtim.ayrıca üzerine gerekli yamalarıda yaptım örneğin (voodoo sound+lagfix) gibi işlemler var.ve gereksiz samsung yazılımlarını özel araçlarla kaldırdım telefondan.şuanda performansı çok değişti telefonun.intenet uzak masaüstü ssh ve daha birçok fonksiyonunu tam anlamıyla kullanıyorum hiçbir kasıntı yaşamadan.
    Hem şunu anlayatım çok yakın bir arkadaşım yurdışından 32 gb iphone4 almıştı.bende o ara galaxy s aldım.ne yaptıysada tam anlamıyla 720p film atıp izleyemedi telefonuna.örneğin en başta orjinalinde flash disk olarak kullanamıyorsun bile.sonra benim telefondaki amoled ekrana hayran kaldı.2 ay iphone4 kullandıktan sonra galaxy s2 aldı.şimdi ben galaxy s2nin ekranına hayran kaldım.denk getirebilsem alacağım hemen s2
    s2 de 1.2 ghz dual core işlemci var.ne yaparsam yapayım donmuyor telefon.1080p muazzam kalitede video kaydı ve 8mb camera cabası.1080p film atıpta kasmadan izleyebiliyorsun.
    Yani eğerki çok büyük demezsen kesinlikle s2 öneririm
    kanka ne alırsam alayım sendeyim , bi kere daha rom kurmaya yeltenip beceremezsem kırar atarım o aleti:d:d , bide uzak masaüstü kurarız senle ,,, face mesaja gel:d

WRX_STI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kankacım s2 için rom olayına girmeyede gerek yok.Sadece root yapsak yeterli.Root tan sonra telefonda admin yetkisine sahip olunuyor ve sistem programları çalışabiliyor.Diğer türlü her işini görür telefon

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fusion35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kime göre ? Neye Göre üstündür? Telefon Bu beklenti işi, Ne beklediğinize ve nekadar becerebildiğinize bağlı. Sıfır galaxy aldım 1 hafta sabahlara kadar kurcaladım Rom muş root muş , 2.1 miş 2.2 miş. Şarjı sabah doldurunca öğlen bitermiş. Burda konu açtım biri bana yardım etsin android konusunda diye. İğrendim resmen ve gittim ip4 aldım kendime. Jailbreak yaptım, kişiselleştirmenin dibine vurdum. HTC nin ana ekranında olan takvim-saatten kendi ana ekranıma koydum. vs. vs. uzar gider. HTC ye birşey diyemem ama Samsung-android ikilisi önce bir avea ile kullanamama işini önce bir halletsin...

kime göre neye göremi üstün.. izlemedinmi videoyu.. donanım olarak diyorum ya arkadaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslinda yapilanlar ve yapilabilecekler asagi yukari ayni.
    ama apple in yeri farkli...kalitesi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avplayer ile mkv video dahil oynatabilirsiniz takilmadan, altyazar hersey makina gibi calisiyor...

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iPad'da remote desktop düzgün seri çalışıyormu? çözünürlük olayını nasıl ayarlıyor ipad? ekran kaydırmakmı gerekiyor yoksa tam ekran olarak sığdırabiliyormu remote desktopu ipadın ekranına?

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Htc desire z bakındım. Tam aradığım şekilde telefon. Arkadaş çok güzel telefon yapmışlarda,insan öyle telefona öyle hoparlör koyar mı? ses çıkmıyor nerdeyse.

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    700 liraya alacağınız en baba android'li telefon 800 mhz işlemicisi felan olur az mıncıklarsan elinde kalır( donar kilitlenir felan )

ben denk düşürdüm 750 TL'ye HTC HD2 alıp android rom yükledim 1 ghz birde tmobile bulursan bnm gibi tadından yenmez (normal HD2'ler 512 mb rom t-mobile olanlar 1024mb rom )

android-ios'a gelirsek eğer bu sorunun cevabını bilmeyen bir kimse için zaten ios kafi'dir android'i bilmeyen alırsa bi halt'a yaramaz

eğer bilir veya kendisini android'de geliştirir her bir ayarını yaparsa ozaman zaten ios'un yüzüne bile bakmaz ( bana android mi ios'mu diyenlere ios daha iyi git al diyorum )

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı siR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kime göre neye göremi üstün.. izlemedinmi videoyu.. donanım olarak diyorum ya arkadaş
    Sadece o video ya göre Telefonu üstün kılcaksak sıkıntı yok kardeşim.

ip4 fiyatına gelirsek garantili; 1800-2100 arasıdır. Garantisiz ise daha 15gün önce aldım bitane 1200TL ye.

ayrıca Kime göre niye göre yazdıktan sonra ki yazımıda okursan daha iyi anlarsın nedemek istediğimi.
    Fusion35 ------> OnurD.

likedead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıphoneda daha flash yok 1500 tl para vericem ve netten video izleyemicem çok koyar
    Sfi...

xawuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apple bence cepten yiyip popülaritesinden geçinio yoksa android karşısında pek bi espirisi kalmadı.ki android de iice popüler olmaya başladı.bence alınacak en ideal telefon htc wildfire S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar hazır konu varken bi ricam var galaksi tabın türkcell romunu değiştirebilecek olan varmı

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HTC Hero çok eski bir model 700TL gibi bi rakamı hayatta vermeyiniz. Huawei ideos x5 alın bunun yerine tek sıkıntısı kamerası olur ... yada 800 lere çıkıp Lg optimus black alın
    Everyday I ** Çapulling!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)