Bi güncel çekeyim konuya, bu sene bende ydü deyim forumdan burada olan arkadaşlarla tanışmak isterim![]()
söyleyim küçük bir yer en güzel yeri girne orasıda küçük
yeme içme pahalı
su sorunu var
elektrik pahalı
içki ucuz
benzin ucuz (türkiyeye göre)
modifiye serbest sıka sıka gez istersen polisin yanından
sosyalsen ortam var okullarda yabancı öğrenci çok
lefkoşa ya gitmene bile gerek yok
yada lefkoşada okul yazma uluslar arası kıbrıs üni gibi
bildiğin köyün içinde okul.
2 sene okudum bırakıp istanbul'a kaçtım
benden tavsiye yata yata okumak istiyorsan ingilizce bölüm yazma ...
Never Back Down
Modifiyenin serbest olduğunu ilk defa duyuyorum ??? Ya siz hiç polise denk gelmediniz ya da polisler ile içli dışlısınız..
Ben 2010 yılında Girne'ye gittim 2012 ' de üniversiteden kaçtım Kıbrıs'a bir türlü alışamadığım için. Şuan yeni üniversitemde gayet mutlu gayet huzurluyum![]()
ahaha olum insan kaybedince anlıyo değerini kafa rahattı orda yaişte her sene okul değiştiririm ben gazından oldu bu işler monako
2.dönem dönsem mi diye düşündüm bak o derece ya![]()
yemek içme konsunda da şöle bi durum var...türk malı kullancam diye diretirsen çok pahalı yani 5lik türk malı su 6-7liraydı galiba(hiç almadım net hatırlamıyorum) 5lik kıbrıs malı su 1.5 lira...şimdi illa türk malı ov türk malı yeah dersen muck muck
kıbrıstaki tek tatlı su olan gönyelide kaldığım için ben su sorunu diye bişeyde bilmiyorum ahah
elektirik pahalı harbiden 1200 lira fatura gördüm...kışın ısınmanın yolu piknik tüpü üstüne kamp kateletiği...bi kışı 1 tüple geçirdim(10 lira)
benzin 3.7ydi ağustos 2014te..2013 ekimde 3.3tü..götüm götüm geliyorlar bizdeki fiyata
egzoz işinin yine bokunu çıkartan türkiyeden gelenler yüzünden takmaya başlıcaklardı çok şikayet geliyormuş...
yakın doğu içinde şöle bişey söyliyim mühendislikte türkçe okursan git iş bul o kadar sıkılıyosun çünkü günde 1 saat okula gidip bütün gün yatıyosun dönem sonu azcık bişeyler karaladıysanda geçersin
Beni 3 defa bağladı polis, eksozdan vs vs.. Anlicağınız Türk plakalara hiç af yokküçük olmasa güzel memleket ama işte...
Real Cars, Real Roads.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)