sabah 90 tl altına sarkacağı söyleniyor,asya piyasalarının açılışıyla ons 1500 e kadar gerileyebilir deniliyor peki sabah mb dolara mudahale ederse bu altını gr/tl olarak sizce dahada aşağı çekermi?
(tabiki 1500 den tepki gelmez ise)
sabah 90 tl altına sarkacağı söyleniyor,asya piyasalarının açılışıyla ons 1500 e kadar gerileyebilir deniliyor peki sabah mb dolara mudahale ederse bu altını gr/tl olarak sizce dahada aşağı çekermi?
(tabiki 1500 den tepki gelmez ise)
Yasin Gürlek
YG Cupra
Öncelikle herkesden özür dilerim belli bir süredir uğrayamıyorum muhtemelen de 5 hazirana kadar pek vaktim olmayacak finallerle boğuşmaktayım.Piyasaya bakmaya bile vaktim olmuyor.
Tek diyebileceğim #1873 mesajımda belirlediğim 1532,52 seviyesinin ne kadar kuvvetli olduğu 16 mayısta H4 grafiklerinde 4 kere denemiş ama kapanışı üstünde yapmışız bugün de 17-21 arasında bu seviyeyi test edip 30$ yukarı hamle gerçekleştirmişiz.1532.52 civarları güzel destekHerkese bol kazançlar.
psn: DAGHAN26
Doğan güneşe aldanmamak lazım,bugün doların kara günü olabilir.Dolar bugün 1,8311e kadar gerileyecek diye düşünüyorum.Altın veri gelene kadar 1575e yakın seyredecektir.Akabinde 1600de ki psikolojik sınırını kırmak isteyecektir ama bence birkaç günü daha var bunun için.Başarabilirse ilk hedef 1670.21 Hazirandan sonra vteği açacak zaten.Kişisel görüşümdür asla yatırım tavsiyesi değildir.Herkese bol kazançlar dilerim,kandiliniz mübarek olsun.
çok geniş bir konjonktür olacaktır orada.Farazi konuşma olur söyleyeceğim rakam ama 2000 psikolojik sınırı bir kez daha deneyecektir diye düşünüyorum.Orayı kırarsa zaten bir çeyreğe bir vtec alınır heralde bir süre sonra![]()
askere gitcez diye aldık 104 den atıtk kenara askerliğide ertelediler altını bozdurup arabada alamıyorum küllüm zarar iki arada bi derede kaldk arkdş![]()
Han Performance
paramın 3/2 si ile altın almıştım 104 den. kalanı ilede japon yeni almıştım, japon yeni arttı şuan kardayım acaba bozdurup bu fiyatlardan altın alsammı?
ABD'DE NISAN'DA DAYANIKLI MAL SIPARISLERI:% +0.2 (BEKLENTI:%+0.4 ONCEKI:%-3.9)
ABD'DE ISSIZLIK BASVURULARI TOPLAM 370 BIN KISI OLDU (BEKLENTI: 370 BIN ONCEKI: 370 BIN)
Beklediğimden iyi geldi.Abd'de zil çalınca tepkiyi göreceğiz bakalım.Fikrimde hiçbir değişiklik yok
şu 1600 ü kırsa başka birşey istemiyorum neyseki 1575 lere geldi yeniden..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Apaçık belliydi zaten.24 saat önce bu senaryoyu yazmıştık yorumlarımızda.1600 için birkaç gün daha sabretmek lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)