91 küsürdü sabah alırım dedim 2 gün once alamadık 96 küsür oldu
Printable View
91 küsürdü sabah alırım dedim 2 gün once alamadık 96 küsür oldu
96,3 olduuu
maşallah maşallah zararları kurtaralım
1619.25 devam devam durmak yok :=)
Zarar dan kurtulup satislar cok olursa bi kirilma daha gerceklesirmi acaba ?
zarardan kurtulup satmayı düşünen küçük yatırımcı olur o da böye bir hacim içerisinde etkisiz olur... Büyük güçler basmayı düşünürse de benim tahmınımce bu kadar hacimli yükseliişte çok kolay gözükmüyor. Ama bellide olmaz sonuçta onların piyasası.
nolcak şimdi satsakmı yaa sabah satıcam dedim kendi kendime şimdi kararsız kaldım ........
Elbette kar satislari muhtemel,1.5 saatte 55-60$ yukselenildigine gore ayni sert tepkileri satis yonunde de yapabilir.dikkatli olmak lazim.
Tavsiye degildir.
sattım 100 tl zararım var iki ay bekledim yeter bu kadar sağlık olsun eger düşerse bi kaç güne tekrar alırım
daha da düşeceğine karşı sölemler vardı haberlerde hayırlısı ..
Riskimi dagıtmıştım şuan ki fiyat'da kardaym ama satış için biraz daha beklicem... ya nasip :)
arkadaşlar şöyle masaustu için gr altın değerini sürekli güncelleyecek benim istediğim fiyatlara gelince, yukarı ya da aşağı ,alarm verecek program var mıdır?Nette araştırdım android için buldum kurdum tablete ama pek ısınamadım...
Bakıyorum herkesin zararı Max 250 tl. Ya ben napıyım 4200 tl zarardayım :)
Arkadaslar,basilan para ile bunun altin karsiligi arasinda ucurum var.
Yani 1 kutu altin varsa,6-7 kutu basilan para var...
Parasal genlesme arttikca altin artmak zorunda ancak yalanci baharlar altini baskiliyacak. Bu yukselisin tabiki realizasyonu olucak ancak 1560 in altina 1650 ninde ustunu beklemiyorum...
Ayrica doviz sepeti bu seviyede kaldikca dovizdeki yukselis devam edicektir...
gani gani :)
ulan be ne şanssız adamız 93 den bozdurduk altını :)
dağhan selam kardeş.
bir alım yapıcaktım hafta başında ama birden 50 arttı.haftaya bir düşüş görüyormusun.açıkcası 1-2 haftada fazladır haberlerde bilgim yok.abd parasal genişleme yapıcakmı ?
bence bu saat ten sonra düşüş beklemek saçma olabilir bu gün de ONS %0,84 yükseldi :) yarın da ONs bu şekilde devam eder ise altın GR mı % 2 lik bir atış ile pazartesiye başlar :)
onur hocam açık piyasa yok c.tesi pazar.Düşmez kalkmaz bu günlerde :)