typh10 Nickli Üyeden Alıntı
Net konuşucam.Twist dendi ama QE3'e Bernanke dayı yeşil ışık yaktı.Q1 ve Q2'nin sağladığı yararları anlattı.Herhangi bir Türkçe sitede okumadım,güvenmem zaten bu tip haberlere.Rüzgar tüneli,akıntıcı dansöz Bernanke'yi can kulağı ile dinledim.Daha önceki parasal genişlemelerin 2009 ve 2011 Aralıkta yapıldığını ve twistin 12 aylık valörlü değil 2012 sonuna yani Aralığa uzatıldığını biliyorsak,sonucu bulmak çok zor olmayacaktır.Ben artık altından korkmam.Bu rakamlar kesinlikle ama kesinlikle alım için fırsattır.Ons için 1700'ün önü açıldı. Aralık fiyat hedefim ons için 1800 Dolardır.Dolar yıl sonu hedefim 1,77 hemen hemen.Bu da gram olarak altının TL fiyatını 102,43 yapar.6 ay tutabileceğiniz boşta para varsa inanın teyzeden vtec alıp satmaktan daha fazla kar yaparsınız.Bugün veri trafiği 2.köprüye benzer durumda.Her çeyrek saatte veri gelecek.En önemlileri FED PMI,İşsizlik başvuruları,2. El konut satışları.Hepsi ABD'den gelecek.Altına direkt etki yapıyor bu veriler ,bu konu altında sürekli bilgi alış verişi yaptığımız arkadaşların tamamı biliyor artık bunu.Çok yoğun gün olacak.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir.Bol kazançlar