ALTIN şuan ons 1.562 ve düşüş sürüyor.
bı uzayamadı gıttı arkadas yaa gene vıtes kacırdı![]()
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
vtec açar-kapar söylemleri AL-SATÇI arkadaşlar için tamamen anlık artışlar için geçerli.Nitekim 1575'e geldi anında yedi satışı.Uzun dönem beklentileri konuşmuştuk.Agustos'a kadar bir cacık olmaz altından.
1552
vites kaçırma filan değil bu.. bildiğin yatak sardı la bu altın![]()
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
cacık altın..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
sabahdan bu yana 30 $ lık vtec açtı 1600 görse keşke
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Düşmez en azından bugün.Birkaç gün önce söylemiştim haftasonu ECB toplantısı var Eurozone için.Söylentiler ılımlı.Savaş dedikoduları rafa kaldırıldı.Piyasa bunu fiyatlıyor.Bence ABD'de alımlı ile açılacak.AL-SAT yapanlara fırsat olur demiştim.Kimse kafasına takmasın 95'den satmadım 90'dan almadım diye.Hem alım hem satım fırsatları çıkacak.Agustosa kadar bu şekilde kar realizasyonlu satış bence en doğrusu.Temmuzda dip beklentim stabil.Ama agustosta vtec mi açar nos mu allah bilir.Asla yatırım tavsiyesi değildir.Hayırlı cumalar arkadaşlar.
bir de haftasonu varlık alım kararı,faize müdahale gibi bir karar çıkarsa p.tesi 95'den altın alamazsınız.
15:30/ABD/Kişisel Gelir/Mayıs/Beklenti: + % 0.2/Önceki: + % 0.2
15:30/ABD/Kişisel Harcamalar/Mayıs/Beklenti: % 0.0/Önceki: + % 0.3
15:30/ABD/Kişisel Tüketim Harcamaları (PCE) Deflatörü (aylık)/Mayıs/Beklenti: - % 0.2/Önceki: % 0.0
15:30/ABD/Kişisel Tüketim Harcamaları (PCE) Deflatörü (yıllık)/Mayıs/Beklenti: + % 1.5/Önceki: + % 1.8
15:30/ABD/Çekirdek Kişisel Tüketim Harcamaları (PCE) Deflatörü (aylık)/Mayıs/Beklenti: + % 0.2/Önceki: + % 0.1
15:30/ABD/Çekirdek Kişisel Tüketim Harcamaları (PCE) Deflatörü (yıllık)/Mayıs/Beklenti: + % 1.8/Önceki: + % 1.9
16:45/ABD/Chicago Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI)/Haziran/Beklenti: 52.3/Önceki: 52.7
16:55/ABD/Michigan Üniversitesi Güven Endeksi/Haziran/Beklenti: 74.1/Önceki: 74.1
15:30'dakiler çok ama çok önemli.
abi araba hayırlı olsun öncelikle.
Bir çeyrek altına boyasız teyzeden vtec alınacak hemde 99 kırmızı hb az kaldı![]()
valla dün bekledğim gibi oldu altın artışı ancak korkudan bugun yeni işlem açamıyorum....pazartesi ne olur ben merakla bekliyorum
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Veriler negatife yakın ama nötr sayılacak şekilde geldi.FED DUDLEY abi konuşmaya başladı.Karamsar bir abimiz biraz daha yukarı taşıyabilir.
Derken konut verisi kötü dedi açtırdı vteği 1600'ü kırabilir.Acaip bir aksanı var anladıklarımı aynen yazıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)