User Tag List

Sayfa 133/280 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
5307 sonuçtan 2.509 ile 2.527 arası

Konu: Altın fiyatları ve yatırım?

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    of ya işim çıktı kalkmak zorunda kaldım bilg başından. alamadık düşükten.
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garantiden bıktım ya. olmuyor böle. forex önerirmisiniz.
    *
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Metatrader4> Hesap Geçmişi> Rapor olarak kaydet
    diyorum ama hiçbirşey çıkmıyor. Ayrıntılı olarak ta kaydetmiyor, bilen anlayan var mıdır?
    Mutluay abim kaydettigin yere dikkat et misal masaustu sec bir tarayici klasoru(chrome,mozilla,vs olusturur) yani tarayicidan aciliyor.
    Olmuyorsa yine bakariz bir hal caresine ben de mt4 kullaniyorum.

Verilere gelirsek amerika verisi beklenenden kotu ama oncekinden iyi geldi bahsettigim kanada verilerinde de oncekinden kotu ama beklenenden iyi geldi.
    B da Usd/Cad i asiri kimildatmadi 1.01370lerden 1.01865lere geldi sadece beni dinleyen olduysa iyi bir kari cebe koymustur.
    Altina gelirsek 1585 seviyesinde duvar olustu adeta ve bu saatten sonra bu duvarin kirilip asagi inecegini dusunmuyorum.Hatta son bir tepkiyle 1602 civarlarindan kapanip gorebiliriz.
    Yatirim tavsiyesi degildir herkese iyi haftasonu gecirmesini dilerim

Burada forex firmalari onermek dogru olmaz bence spk'nin sitesine bir goz atin orada lisans sahibi firmalarla bizzat telefonda ya da yuzyue gorusun karsinizda ki insanlarin ilgisini tartin secmi kendiniz yapin.
    psn: DAGHAN26

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dağhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mutluay abim kaydettigin yere dikkat et misal masaustu sec bir tarayici klasoru(chrome,mozilla,vs olusturur) yani tarayicidan aciliyor.Olmuyorsa yine bakariz bir hal caresine ben de mt4 kullaniyorum.

Verilere gelirsek amerika verisi beklenenden kotu ama oncekinden iyi geldi bahsettigim kanada verilerinde de oncekinden kotu ama beklenenden iyi geldi.
    B da Usd/Cad i asiri kimildatmadi 1.01370lerden 1.01865lere geldi sadece beni dinleyen olduysa iyi bir kari cebe koymustur.
    Altina gelirsek 1585 seviyesinde duvar olustu adeta ve bu saatten sonra bu duvarin kirilip asagi inecegini dusunmuyorum.Hatta son bir tepkiyle 1602 civarlarindan kapanip gorebiliriz.
    Yatirim tavsiyesi degildir herkese iyi haftasonu gecirmesini dilerim

Burada forex firmalari onermek dogru olmaz bence spk'nin sitesine bir goz atin orada lisans sahibi firmalarla bizzat telefonda ya da yuzyue gorusun karsinizda ki insanlarin ilgisini tartin secmi kendiniz yapin.
    Eskiden dediğin gibi yapıyordu ama şimdi gerek Metatrader4 gerek migin platformu güya kaydediyor ama hiçbişey açılmıyor. İşin ilginç yanı, örneğin masaüstüne kaydediyorum, bakıyorum masaüstünde öyle bir dosya yok Neyse, jpeg halletmeye çalışacağım.

Alıntı Yiğit Ş. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    garantiden bıktım ya. olmuyor böle. forex önerirmisiniz.
    Kaldıraç oranında dolayı çok riskli arkadaşım. Ama, karlı işlemlerin daha çoksa ve sıfır kaldıraç işlem yapabileceksen olabilir.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaldıraçlı işlem yapıyorum ve altının spreadi çok yüksek. Bu yüzden sokulmuyorum ama hem kendimi denemek, hem oyalanmak, hem de sizin için bir deneme hesabı açtım. Bakalım ne halt yiyeceğim İşler iyi giderse portföye onu da ekleyebilirim.

Kessinlikle yatırım tavsiyesi dehil ha
    15:30 gibi 5000$ deneme hesabı açtım. Bence bu rakam ne az ne fazla. Fazlasını da riske atmaya gerek yok çünkü 0.1 lot işlem bile açsanız $10k ve bu da baya bi gram altın yapar. ben 0.3lot açtım işlemlerimi.

Hesabım yanlış değilse, 30.000$=55.000TL=530gr altın.

Bugün 3 işlem yaptım;
    1 tanesi=stop
    1 tanesi=Breakeven yani ne kar ne zarar.
    1 tanesi=Karlı sonuçlandı.

Karlı işlemin, yani 0.3 lotun 0.2 sini kapadım. Kalan 0.1 lotun ise stop seviyesini aldığım fiyata çekerek bıraktım. (breakeven) Bu bıraktığım 0.1 lotu unutacağım. Ya sıfır zararla kapanacak, ya da ilerde büyük bir kara dönüşecek, risk sıfır.

Karlı da sonuçlana zararlı da sonuçlansa yapacağım bu işlemlerin özellikle yeni başlayan arkadaşlar için oldukça faydalı olacağını düşünüyorum. Yılların emeği ile oluşturulmuş bir model söz konusu ve saygı duyulursa sevinirim.

Amaç böyle dolar milyoneri olayım vb değil kesinlikle. Tek amaç düzenli bir şekilde getiri elde edebilmek. 100$ olur, 1000$ olur, daha üstü olur farketmez, getiri getiridir.

Ayrıca ilgili arkadaşlara demo hesap açıp bol miktarda işlem yapmalarını öneririm.

Bugün ki işlemler;

Kalan 0.1 lotun şu an itibari ile durumu +125$ ama realize edilmedikçe kar olarak görmemek lazım onu.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece xauusd alıp satıcam. nereyi önerirsiniz peki
    *
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Daghan Nickli Üyeden Alıntı
    boyle bir cevap vermistim abi.Sen goz at sonra pmden yardimci olurum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit Ş. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece xauusd alıp satıcam. nereyi önerirsiniz peki
    İki alternatifiniz var; Devletin son nüzenlemeleri sonrası TR deki firmalar, bir de yurdışındaki firmalar. Şahsen ben üç yıldır MIG Bank ile çalışıyorum ve olumsuz birşey görmedim. Şimdiye kadar tek bir yer ile çalıştım için de diğerleri için olumlu olumsuz bir şey söyleyecek tecrübem yok. En mantıklısı internetten vb kullanıcı yorumlarını araştırmaktır.

Herşeyden önemlisi, geçek hesap açmadan önce en az 6 ay, herşeyi oturtuncaya kadar deneme hesabında işlem yapmanızı öneririm. Ama dikkat, kaldıraçlı işlemleri çok risklidir, kendi paranızı deneme işlemleri için heba etmeyin. Demo hsp kullanın.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok haklısın Mutluay abi benimde demoda 5.ayım doldu çıtırdan gerçek hesaba minimum(1000tl çalıştığım firmada) başlamayı düşünüyorum.Demonun ilk zamanları(100.000 teminat) ile çok parayı görünce 3-5-8 lot takılıyordum kafama göre büyük zararlar büyük kazançlar sonra realist biçimde belli bir standartta 0.1 lot açmaya başladım her işlemimi.Pek de fena sayılmaz işlemlerimin yüzdesi Tek hesaplayamadığım şey halen bir işlem açacakken kaç lota ne kadar marj alacak hesaplayamıyorum ki kaldıraçlı işlemlerde bunun hesaplamak epey zor onun için deneme yanılmalı çalıştım misal 0.1 lot eur/usd işlemi açtım baktım ne kadar marj blokeli hepsini not aldım Parite sayımı da 12-13ten majorlere(Gold,Eurusd,Gbpusd)ye düşürdüm ancak çok net veriler(Perşembe-Cuma bahsettiğim USD/CAD gibi) olacak ki diğer minorlere bakayım
    Forexe başlamadan demo şart.
    Bu arada benimde bir sorum olacak bu gerçek hesaplarda vergilendirme gibi her hangi bir sistem var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok haklısın Mutluay abi benimde demoda 5.ayım doldu çıtırdan gerçek hesaba minimum(1000tl çalıştığım firmada) başlamayı düşünüyorum.Demonun ilk zamanları(100.000 teminat) ile çok parayı görünce 3-5-8 lot takılıyordum kafama göre büyük zararlar büyük kazançlar sonra realist biçimde belli bir standartta 0.1 lot açmaya başladım her işlemimi.Pek de fena sayılmaz işlemlerimin yüzdesi Tek hesaplayamadığım şey halen bir işlem açacakken kaç lota ne kadar marj alacak hesaplayamıyorum ki kaldıraçlı işlemlerde bunun hesaplamak epey zor onun için deneme yanılmalı çalıştım misal 0.1 lot eur/usd işlemi açtım baktım ne kadar marj blokeli hepsini not aldım Parite sayımı da 12-13ten majorlere(Gold,Eurusd,Gbpusd)ye düşürdüm ancak çok net veriler(Perşembe-Cuma bahsettiğim USD/CAD gibi) olacak ki diğer minorlere bakayım
    Bu arada benimde bir sorum olacak bu gerçek hesaplarda vergilendirme gibi her hangi bir sistem var mı?
    Çok şanslsın Dağhan, fx ile 20 yaşında tanışmışsın. Sıkı ve kararlı bir çalışma ile çok güzel günler seni bekliyor Hesabım isviçrede, Tr de vergilndirme var mı bilmiyorum Dağhan.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günaydın iyi haftalar beyler bol kazançlar
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

CaN000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vergilendirme konusu ile ilgili bizleri doğrudan ilgilendiren bi durum yok ben suan araacı firma ile calısıyorum bi telefonda hem gunluk analiz hem tahminler hem raporlarımvs herseyeulastırıyorlar bende 6 gibi bi sure denemistim...ayrıca benim su anda hesap actığım firma 100 dolar dan bile hesap acıyor size,mikro lotlarla işlem yapabiliyorsunuz 0,01 den mesela...bu oran altında 25 tl gibi bi marja denk geliyor dağhan....vergilendirme firmalar ile devlet arasında,o firmalarda henuz vergi odemiyormus tam yapılanma gerçekleşmemiş....not:bu firmanın spk lisansı var isterseniz gidin görüşün ilgilerini yeterli buldum ben...herkese iyi haftalar bol kazançlar....fikirlerinizi alalım lütfen özellikle typh10
    @DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nereye kdr iner acaba ons
    *
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırdır zıplama yaptı 1594 lere geldi
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

CaN000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    98 direncini görebilir bugun diye tahmin ediyorum ben
    @DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dolar gevsiyor pariteden kaynakli yükseldi.volume yok birsey olmaz altindan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çakılacak benden söylemesi.

Asla yatırım tavsiyesi değildir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Müthiş bir Suriye savaş senaryosu,Nato giriyor,bombalayacak şeklinde kolpa bir haber hiçbir neden yokken yükseltti.Haberin gazı geçiyor sert hareket gelebilir.

TGY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çakılacak benden söylemesi.

Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    dolarmı altınmı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)