bende kapadıktan sonra bi pozisyon daha açtım biraz aşşağıda açtım ama,o yüzden mecburen açık tutuyorum![]()
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
elimden geldiğince anlık çevirmeye çalıştım.Mübarek günler geliyor dualarınızda olur da benim de adımı zikrederseniz minnettar olurum.Cuma günü allah nasip ederse kutsal toprakları ziyarete gidiyorum.Herkes hakkını helal etsin şimdiden.
Seçimler kasımda abi.Pozisyonu o zaman bırakmamak lazım.Agustosda dedikodular çıkar altın fiyatlanır zaten.
helal olsun pampa![]()
Dr.Ecu AntaLya
Tayfun çok saol Allah razı olsun senden,hesap yöneticlerinden hayır yok yemin ederim seni takip ediyorumBloomberg yorumcuları halt yemiş....Allah kabul etsin
![]()
Arkadaşlar buradan amator yatırımcı olarak hepimizin bi iftarda toplanmasını talep ediyorumTayfununda emekleri boşa gitmemiş olsun yüz yüze de helalleşelim : ) daha da kaynaşalım "coolvtec" abi sende gel : )
Bernankeden siz traderlara da bir taş geldi.Traderların hareketleri ve bankaların libor skandalları,halkın piyasalara güvenini azalttı diyor.
ağzını burnunu kırıcam onun,değişik değişik konusuyor ani zıplamalara neden oluyor
bu arada demo hesap ile bir haftalık yaptığım işlemler şu şekilde.
Uploaded with ImageShack.us
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
ramazanın son haftası ben de istanbul'da olacağım allah ömür verirse.Katılırım o dönemde bir org. yapılırsa.Buarada bernanke konuşuyor.Parasal gevşeme aracı iyi oldu etkiliydi ama boşa kurşun atamayız dedi en son.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)