şuan halkbankasında 101,62 sen nasıl aldın o fiyattan
abi ben iş bankası kullanıyorum bi anlık düştü 99.9 a hemen aldım şu an 100.12
bende halkbankasıyla çalışıyom biz hiç göremedik o fiyatı![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Bende halkbankcıyım hep yüksek fiyatlar bu sabah 101,5 ten aldım biraz yükselse satcam günlük almıştım ama uzun vadeli kalacak sanırım
İyi ki param yok![]()
Jackson Hole'dan piyasalar umduğunu bulamadı. Yurtdışı hisse senedi piyasaları düşüşte. Altında 1794.74'ü gördüm. Artış var ama istikrarlı bir alım yok. COMEX de altına geçiş var ama onlar da tedirgin. Herkes 20 eylülü beklemeye geçmiş görünüyor. Bayramda mecburen pozisyon koruyacağız gibi...
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Aslında önemli olan sonuç, eğer bu şekilde kar ediyorsan tamamdır
19:35 itibari le son durum;
1975 görülmüş, 1800 görünmüş ve rahat etmiş diyebiliriz.Ama buralardan alıcı gelmemiş. 1800 hala önemli bir seviye.
30dk grafiğe bakacak olursak;
Bugün 1750-1800 aralığında hareket gerçekleşmiş. Bu fiyatların üstünden alıcı, altından da satıcı gelmiyor. Bir bu aralıkta devam edebilir ama sonrasıda alıcılar daha baskın gelirse yukarı, satıcılar baskın gelirse ise aşağı bir kopma gerçekleşebilir.
En mantiklısı, çakallık yapıp kopma ne tarafa olursa yani kim güçlü gelirse o tarafta yer almak.
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
New York'da 1805,86 görüldü. 1800 direnci kırıldı. Artış sürüyor.
Ekleme: NY piyasa kapanışı 1827,36
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
(XAU) ALTIN 0,10127 0,10456
ibneler alışı az tutuyorlar ama satışda bayagı yükselmiş
altın tırmanışa geçti gözümüz aydın![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Haftalık kapanış itibari ile;
Alıcılar daha baskın geldi kırılma yukarı yönde oldu. Bakalım Pazartesi'den itibaren alışların devamı gelecek mi???
İyi tatiller herkese.
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
An itibariyle 101.29-104.48 dün gece usd/gold tam 103,85tlye falan tekabül ediyordu beklediğim gibi arttı artmaya da devam eder sanırım![]()
psn: DAGHAN26
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)