Sendemı al dıyorsun Tayfun?
Printable View
Bunun gideceği yer belli 80-90 aralığı.Yani gram başı hemen hemen 1 USD kazanç getirecek maximum.Diğer deyiş ile 100 TL yatıracaksanız 1,79 TL kazanç elde edeceksiniz.%2 bile değil.Pozisyonu olana shortla demem ama pozisyonu olmayana al da demem.Daha yüksek getirili yatırım araçlarını tavsiye ederim.
hakkaten altından iyice sıkıldım şu ***** yılbaşı yükselişi oldu oldu olmadı altında beklemekistemiyorum artık..
typh 10 uzun vade de ne tavsiye edersin ..
uzun vade, altın tavsiye ederim 2013 nisan-haziran arası 2000leri geçer diye düşünüyorum.
yani şuan altına 2 binlira koysam nisanda 4 binlira olarak mı alıcam :D
Gidiş yolu doğru ama sonuç yanlış.
Sen elindeki parayı ver bana.... Ben sana kazandırayım...
Çocuğa bak kapıdan kovsek bacadan giriyo...
Malicim. Uzun vadede kazanırsın altında. Alsat sıkıntı.
Stres... Paran varsa unutacaksın bi 5 sene.
Al altını ama unut. Ama sen evlenecem diye tutturmuşsun,
kudurmuşsun... Bozarsın bi şey kazanamadan
peki o zaman konu neden her gün aktif abi :D 5 sene önce açılıp bi daha kimsenin yazmaması lazımdı :p
nooldu beyler ? açıklanan veride yok ?? neden çakıldı 1739 seviyesine sat emri vermiş sanırım herkes :D
Piyasa çok sığ yıl sonu geliyor.Herkes poz kapatıyor.Birkaç 10 milyon dolar verilsin bana istediğiniz yere çekerim onsu o kadar dar.Sabah söylediğim şey buydu gideceği yer limitli aşağıya gitme ihtimali var buralardan al demem diye umarım faydalı olmuştur.
ağzına sağlık :)
forex şirketine yazmıştım belki denk gelen olmuştur :)
1712'yi test eder diye bir yorum gördüyseniz o benim
bende altına yatırmayı düşünenlerdenim şuan alınır mı ? yoksa hiç uğraşmiyimmi 2 ay falan
Kısa vadede 2 ay da mesela daha karlı yatırım aracı tavsiyeniz nedir..?
Noluyor sarıkıza 1710 ne la :confused::confused:
1705 gördü toparladı biraz :D