Kısa vadede işimize yaramaz yanigeçen sene olduğu gibi çeyrek 85den 160 çıkması zor
Kısa vadede işimize yaramaz yanigeçen sene olduğu gibi çeyrek 85den 160 çıkması zor
Haberde de dediği gibi Mayıs sonunu görmekte fayda var gibi bu durumda.
1-2 günde tepetaklak oluveriyor ama kendini toparlaması zaman alıyor.
Arkadaslar 60 70 gram arası altın almayı düşünüyorum uzun vadede tutucam yani ağustos eylüle kadar bekliycem en geç ne diyosunuz? Almalımıyım beklemelimiyim?
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
an itibariyle külçe altın 86,900tl
Alalim mi biraz dha bekleyelim mi arkadaslar ? 800 tl ile bi altin hesabi actirip alayim mi
Emre Kalkan
Ne zaman yükselmeye başlar ki yada yükselir mi![]()
ben detaylı takip etmiyorum grafik dünya borsası ve haberlerini takip eden daha bilgili arkadaşlar bu konuda sizleri aydınlatacaktır.
Pazartesi günü bakanlar toplantısı olacakmış orda alınacak kararlar düşüşün devamedip etmeyeceği yönünde net birşey çıkabilir
Düşmeye sebep olarak G.Kıbrısın altın satma düşüncesi oldugu söyleniyor İspanyada altın satabilir bekleyip görmek lazım
Olanı satmak mı beklemek mı mantıklı? 1-2 ay icinde kullanmayı dusunuyorum. Sanırım daha da inecek bu gidişle. 93-95'lerde ufak ufak düşüyorken satsaydım keske![]()
Önümüzdeki hafta kritik sanırım, ona göre bi karar vermek gerek. Otoriteler düşeceği yönünde görüş bildirmiş. Ama sıkıntılı eğer düşerse daha çıkması ve zararı kapatması çok çok uzun zaman alır bence.
Çok kişinin canı yanmış bugün benim gördüğüm.
Herkesin canı yandı bu sıralar, bende 91 liradan aldım yenı yaz sonuna kadar ne olur dersınız agustos gıbı?
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Altın her zaman altındır.İllaki yükselicektir.ama kısa vade için tam bir yatırım degil altın.1-2 ay içinde tekrar 92-95 lere geri gelicektir.
Tabi bu benim görüşüm.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
altın yatırım aracı olmaktan çıkıyor sanki yavaş yavaşkısa vadeli al satlara devretti anca karlılığı 2008 dönemindeki artıştan sonra çok popüler olduda artık cidden kastırıyorlar
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Valla ben 1 sene önce 106 dan altım. Giren şemsiye açılmaz...
Aldığım fiyatı görmeden satmayacağım inat ettim...
iş arkadaşımın kardeşi altın borsasında çalışıyor. onlarda 1 kilo aldılar geçtiğimiz sene sonunda.
2015'e kadar satmayacaklar. artık 2015'de ne olacaksa![]()
klasik geçen senede bu rakamlara kadar gerilemişti sonra tekrar yükseldi.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)