yasar erdinç'in söylemine göre bu bir rallinin başlangıcı ve altın yukselıse gecıcekmıs..ne kadar dogru tartısılır ..
Printable View
yasar erdinç'in söylemine göre bu bir rallinin başlangıcı ve altın yukselıse gecıcekmıs..ne kadar dogru tartısılır ..
yarın 101-102 olur öğlene doğru demedi demeyin :D
edit .................................................. ......
Alış Satış
USD 1,8630TL 1,8730TL
EUR 2,4626TL 2,4758TL
GBP 2,9084TL 2,9240TL
ALT 99,4260TL 100,1200TL
altın yükselmeye başladı bile :)
cumadan bu yana %3 değer kaybetti fırlamasını bekliyorum
haftasonuna kadar 105 i görür diye tahmin ediyorum,
bunlar şahsi düşüncelerim kimse bana göre hareket edip sonradan küfür etmesin :D
hesapta ocak basında gramı 125leri görecekti...ama neyse sımdılık bı zararım yok Allah c.c 'a sukur..yarın alakmı napak ne dıyosunuz?
Güzel bir dip yapıp sonrasında sert bir yükseliş olması muhtemel.
ben bugün 100 ü gördüm hemen alım yaptım, uzun süredir takip ediyorum, baya oldu 100 + larda durdu, max 107-108 gördü bi tarttı piyasayı sonra düştü, baya 102-103 arasında gitti, şimdi düştü, bundan sonrasında çıkar düşüncesindeyim.
dediğim gibi kimse bana bakıpta parasını yatırmasın :D ben kendi fikrimi söylüyorum herhangibir kaynak vs yok.
100 un altına düşerse alınabilir çok fazla durmaz o rakamlarda diye düşünüyorum alım artınca zaten direk yükseliyor :D
yatırım yapmak isteyenler yapsınlar çıkıyorrrrrr :)
ALT 99,4710TL 100,1650TL
Altın her dusute dıp sevıyesını dahada yukarı tasıyor,artık 100 sevıyelerı kısa vade dıp noktası gıbı duruyor.
Bugun yıne alım yaptım,bu bır fırsattır,ozellıkle 6 aylık sevıyede %20 beklıyorum.
yıl sonu 120 bekleyenleri göremiyorum:D
evet sabah yapıkredi 98 küsürden açtı seansı, yarım satte 99,9 a geldi yine, öğleden sonra artış devam eder düşüncesindeyim :D
98 küsürlü fiyatla almaya yetişemedim ona yanarım :D
raman dağında altın rezervı bulundu diye netten bı spekulasyon yapcam herkesın altınlar kalcak elınde altın 70i görcek bircet :D
bügün iyice düştü daha düşermi acaba?
zaman bu zaman alma vakti yatırımcılar fırsatı kaçırmasın :))
tam alıcakken gram fiyat 97,75 ti çıkabildim yanlışlıkla 98.15 oldu oha dedm :)
bende de şans yok yarın biraz yüksek başlasa bari, yarın bi miktar satmam lazım :D
işbankasında şuanda 97.3- 96.3 daha düşermiki acaba:)
bu işi bnakadan nasıl yapıyosunuz arkadaslar? yapıkredıde hesabım war onu altın hesabınamı cevırmem gerekıyor net uzerınden alım satım yapmak ıcın?
96.7800
97.7800
iyicede dusuyoor hee
yapı kredi internet bankacılığına sahip olman gerekiyor. internetten hesaba girdiğin zaman istediğin para cinsinde euro dolar altın vs. hesap açabiliyorsun netten.
Evet bende ilk başlarda ykrdiyi kullanıyordum. Sonra baktım kazancın yarısı aradaki alım satım farkına gidiyor hemen şekerbanka geçtim. Şekerde ilk 0,40 krş tu makas. Şuanda yükseltilerek 0,70 krş oldu ama diğer bankalar arasında bundan daha düşük makas oranı bulunmuyor. Ykredi genelde 1 liranın üstünde makas yapıyor.
Şuan itibariyle ons 1591 :)
Millet altından kaçmaya başladı. 106 lardan alanlar telaş içerisinde
satmaya başlamasın. Milletin elindeki altını çıkartıp ucuz rakamdan
toplayıp patlatacaklar gene
işbank 96.87-95.74 hayırlısı 90a az kaldı :D
Bu düşüşlerin ardından sağlım bir yükseliş gelir, en azından öyle umuyorum :D
has 97=) 91 92 liraya düşsün arabayi falan satip girişiyorum=)
bizde senın gibi dusunduk warı yogu altına yatırdık bakalım kısmet artık :D
yarın maaşı alınca bir cumhuriyet mi alsam diyorum, ? 650 tl ye düşmüş, ne diyorsunuz, beklemeli miyim yoksa daha ? düşüş devam eder mi ?