"Davetiyeyi alan herkes gelmek zorundadır ve her gelenin en az 1 çeyrek altın getirmesi mecburiyeti vardır" ibaresini eklemelisin bence :D
Printable View
Yatırımcılar burdayken sorayım :)
Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) Sicil Şifre Mektubu diye bir mektup geldi biraz önce.
Bi sayfa yazı yazmışlar anlayabildiğim tek şeyler, Bakanlar kurulunca çıkarılan yönetmeliklere göre bankalar müşterilerinin hesaplarını bu kuruluşla paylaşıyormuş,mektubun sonunda da yatırımcı sicil no ve geçici şifre var.internet adreslerine girip email ve telefonumu bildirmemi istiyorlar bu sayede hesaptaki hareketler sms veya email yoluyla bana bildirilecekmiş..
Amaç ne burda anlayamadımda var mı bilgisi olan?
Artık devlet herseyı kontrol etmek ıstıyor...
Kımde ne var yada gızlı hesap-cakma hesap yada golge hesapları ogrenmek ıstıyor...
Mesela soforunuzun uzerıne acılan hesap gıbı...
son anda yıne bıraz yukseldı 106 ile bozdum bende :D.
eeee ne zaman düşecek bu altın yaa.çok yuksek düşsünde alalım artık bızde :D :D :D
para yok huzur var , hiç piyasa takip etmiosn :D
altın takip programı olarak ne kullanıyorsunuz.? varmı önerebilecek birisi :)
Altn Fiyatlar - Altn Piyasa, Gnlk Dviz ve Altn Fiyatlar Piyasa Rehberi
ben buradan takip ediyorum.burası yukseltıyo.1 dakıka sonra bankalar yukseltıyo.burası dusuruyo.1 dakıka sonra bankalar dusuruyo..
Garantide alış satış arasında saçmalık var neden olur ?
BANKA ALIŞ BANKA SATIŞ
103,24700 110,00800
Normalde piyasalar PAZAR gecesi 24.00 de açılır, CUMA gecesi 24.00 e kadar hiççççççççççç kapanmaz. 5x24 yani :D:D
Dolayısı ile bankalar sadece mesai saatleri içerisinden bu fiyatları güncelleyebilirler, hafta içi geceleri de fiyatları görebileceği, kendilerini riskten koruyacak bir tavan-taban belirleyip ona göre alış-satış fiyata belirlerler.
Hafta sonlarını da o şekilde geçirirler.