vay amk o şişiklik demek birilerinin kesesini doldurmak içindi
valla dediğim gibi yatırım olsun para kazanayım diye tutmuyorum ama baya bir çeyrek ve ziynet var Allah muhtaç etmesinde kalsın kenarda bi yerde unutalım gitsin o zaman
vay amk o şişiklik demek birilerinin kesesini doldurmak içindi
valla dediğim gibi yatırım olsun para kazanayım diye tutmuyorum ama baya bir çeyrek ve ziynet var Allah muhtaç etmesinde kalsın kenarda bi yerde unutalım gitsin o zaman
şuraya bak arkadaş 22 ayar fiyatı hepten beter
Altın fiyatları | Altın borsası Günlük altın fiyatları altın Piyasası altın yorumları ve altın teknik yorum
Hem altın ons, hem dolar kurunu takip edip yapmanızı öneririm. Şuandaki 1200 seviyesini altına düşmesi durumuna göre düşüşün hızlanması bekleniyor. Özellikle fed in fomc toplantısı alınacak karardan sonra yön belirlenecek. Ve beklenti altın düşüşünde
Ama en önemli konu başkasının sözüyle yatırım kararı almayın !!!,!
1180-1260 arasında dans eder, gram mı? Yoksa online trade mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama 1240 üstünde satış açılabilir
Merhabalar,
Bu aralar Banka'dan gram altın alıp hesap açtırsam (kısa, orta ve ya uzun vadeli tutabilirim) + ve - yönleri nasıl olur? (kar-zarar vs)
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Son gelişmeler ışığında altına yatırım yapmak risk mi, yoksa kârlı mı?
Teşekkürler Özgür67, zamanı gelince buradan uyarırsın umarım, zira hiç anlamam bu işlerden![]()
rüzgar doların arkasında..
bende diyodum şubatta bi 5 bin tl lik falan bilezikmi alsam diye ama altına güven kalmadı he bidaki seneye yatırım olarak bekletsem zarar mı ederim bilemedim
Banka kar paylari veya faizleri yıllık 400-500 tl arasında birikim sağlıyor
5.000 tl lik bi altin hesabi actirsam 1 senede daha fazlasını bırakır diye düşünüyorum bende fakat piyasanin ne olacağı belli degil ki arkadaş
Emre Kalkan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)