son uzman görüşü nedir ?
Forex kullananlar var mı acaba?
Ben bozdurmadım pusuda bekliyorum 90-92 ın altına bidaha düşecek gibi görünmüyor..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Aramızda güvenebileceğimiz, elimizdeki altınları bozduracağımız birileri var mı tercihen istanbul/kadıköy civarlarında ?
Loading...
ne kadar soluklu bir yukseliş acaba bir anda pik yaptı fırladı 100 civarı sabitlense güzel olur sanki
paranızı bu sekilde ortalıga yazmayın bence üye olan olmayan tanımadıgınız çokca kişi de bu bilgileri görebiliyor.
Allah korusun kimse tatsız bir olay yasamak istemez heralde.
@Ome_RS, kardeşim ben 2006 da evlendik ten sonra yaklaşık 250 gr ziynetimi çaldırmış şu an 500.000 lira değerindeki arsamı mafya bozuntularına kaptırmış biriyim bu yaz kredi ile 130 liralık eve zar zor girmiş biriyim yani kaderim neyse onu yaşıyorum kısmetten çıkarsa gider oldu artık bende,
Ama dediğinde haklısın rakamları düzeltemiyoruz düzeltme kalktı artık![]()
Çok geçmiş olsun özellikle düğünden sonra evlere hırsız çabuk geliyor haklısınız takip ediyorlar düğünde çalıyorlar vs dikkatlı olmak gerek.
böyle konular bi yerde iyi bi yerde kötü oluyor.
elimizdeki 5-6 liralık birikimi 200-300 lira degerlendirelim diye ugrasıyoruz sanılmasın borsacı brokeriz![]()
eldeki maddi konumda bulunanları satıp (bu arada kuyumcunun al sat arasındaki fark nedeni ile zarar edip) belirli seviyelere indiğinde tekrar almak (iş bankasında al-sat arası fark 75krş) ne kadar mantıklı olur?
Arkadaslar altin bozdurma isini bankalar da yapiyor sanirim, diyelim 20 tane ceyrek- yarim vs karisik var. Onlarla gidiyorsunuz sarraf olcup, o kadarlik altin hesabi actirtiyor.
Her sube degil, sarraf haftalik vs bi subede aonra diger aubede oluyormus.
Bunu da bir arastirabilirsiniz, kuyumcu haricinde diger bir yol
Arkadaşlar merhaba, Altın beklenein üstünde 1280 ons seviyelerine çıktı. Ama bu çıkışın 2 sebebi var İsviçr merkez bankası kararı ve fed in fazi artş kararını geciktirmesi (yeni açıklamlar hazirandan önce olmayack)
Gram olarakta 96-97 yeri hiç beklemiyordum. Halada çok mantıklı gelmiyor. şuan ki dolar kuru (2,33) normal seviyede fakat ons yüksek. Üstelik 2 haftada bu kadar yükselebien altının ons unun tekrar düşebilmesi o kadarda zor değil.
Kişisel Görüşüm. şuan bozdurulabilir düzeyde olup. 90 altı rakkamdan tekrar alım için beklnile bilir
@hakotech, 2008-2014 dünya piyasa dengesi değişti 2015 yeni bir düzen başladı gibi gözüküyor. Artık dolar güçlü karşıt güçsüz durumu olacak. Önceki sayfada yazmıştım 4 ayda 1,39 dan 1,15 e düştü euro. Beklenti düşüş yönünde.
NoT: 2008 kriziyle amerikan merkez bankası EQ ismi verilen parasal genişleme yaptı, Yani piyasaya para aktarıp özellikle batan şirketler gibi ve ülkemiz gibi sıcak para için hisse satacak tahlil satacka piyasaya sundular. Son1 yılda bu EQ azala azala bitti. önümüzdeki 10 yıllda satın aldıklarının ve yatırdığı paraları toplayacaklar. Avrupa ise bu yıl başlamıştır para basmaya. (ne kadar para basılırsa, bolluk olur, bolluk olanın değeri düşer.
Bankaların altın alıp altın hesabı alması hakkında bilgisi olan varmı?
Direkt bozdurup altin hesabi almak mı mantıklı bankaya verip altın hesabına çevirtmek mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)