Lio Yağ sanayi iflas edip 2.5 milyar girince borsayı bırakmıştım.. :)
yıl 2006 şerefsiz mecnur Lio'ya bir girdi, kağıt güm güm düşmeye başlamıştı.. hey gidi günler hey..
Printable View
Lio Yağ sanayi iflas edip 2.5 milyar girince borsayı bırakmıştım.. :)
yıl 2006 şerefsiz mecnur Lio'ya bir girdi, kağıt güm güm düşmeye başlamıştı.. hey gidi günler hey..
Borsa da Halkbank ın tam zamanı aslında , 9.90 larda geziyor 2-3 aya 11-12 leri görür diye düşünüyorum :)
Sağlam bir kaynaktan alıntı yapıyorum havadan kişilerin sallamasyon fikirleri değil ücrete tabi finans danışmanı görüşüdür.Mesleğim sebebi ile sürekli takip etmek zorunda oluyorum.Sizinlede edindiğim bilgiyi aşağıda paylaşmak istedim
Alıntı:
Çünki Çin henüz altın satışına gitmedi.Sanayi verileri durağan. Altın işlemlerine kısıtlama getirdi ve bu çinde 2008'den buyana en büyük satışları getirecek. Bu sebeple altından avrupalı çıkıyor...
Alım yapan arkadaşlar dikkatli olmalılar... Beklemek gerekir.
Elinde altın olan arkadaşlar için şu an öngörülen 2012 ilk çeyreği 110 tl seviyelerine ulaşacağı görüşüdür.
Kerem al bence :D
ben 97'den almıştım.. sen 94'ten almış olursun eğer alırsan :D
al da yükselsin ecik :D
Alış için şu anlık en uygun sinyal onsun 1480 seviyesine inmesi olabilir ama eğer 1480 i aşağı yönlü kırarsa işler değişir
Abilerim öğrenciyim ben kenarda ufak bi birikmişim var bunun bin liralık kısmıyla altın almayı düşünüyorum ama çok uzun vadeli değil siz ne dersiniz almalı mıyım?
al kardeşim al... :)
hanki bankadan alacaksın?
Şekerbank'tan al o zaman... ;)
yaw alın alın ki, fiyatlar yükselsin.. sen almasan, ben almasam nasıl çıkar altın fiyatları aydınlığa?
abi senın benım almam fıyatı degıstırmez küresel bı degısımde altın fıyatı abartı oynar.mesela hındıstanda altın madenınde ıscıler grev yapsın yada saglam bı yatırımcı bılmem kac ton altın alıp satsın bunlar fıyatı degıstırır.tr de olan olaylar altın fıyatını degıstırmez.ben kuyumcuyum nolacak hıcbı fıkrım yok ama ne olacagını bılıyor olsaydım suan rusyada gtr 35ımle hayabusalarla drag yapıyor olurdum:D
beyler yalımı satılığa çıkardım.. satıp altın alacağım.. :D :D
Emlak Ofisi Satılık Yalı 44.500.000 USD m2 18 İstanbul Üsküdar Kandilli Mah. - 67354931
Bu akşam kuşadasına dönüyorum yarın sabah bu şekilde devam ederse altın fiyatı alayım 3-5 ay tutarım kenarda yaz başı-sonu uygun şartlar yakalanırsa bozdururum 3-5 bişi getirse kardır
dün alanlar bugün karda :D
vallahi ya dün 93.85 de yakalamıştım alaydım direk 2tl pazartesiye daha artar:D
90 tl yi görür birkaç aya sonra yine eski trend yavaş yavaş tırmanmaca
altın fiyatları yükselişte..
abd-iran çekişmesi had safhada, savaş çıkması an meselesi..
savaş çıkarsa altın fiyatları iyice coşar..
valla maya kehaneti gerçekleşmese de, 2012 yılı çok zor geçecek.. savaş, zamlar, vergiler..
alış = 97,54
satış = 98,54
bu altının yükselmesini isteyenler acaba hepsi evlimi :)
arkadaş bırakın yükselmesin dahada insin yarın öbürgün düğün yapıcaz kız tarafı 10-15 tane bilezik istiyor biz onları neyle alıcaz :)
aldığım istihbarata göre altın 50 lere düşecek o yüzden almayın :beuj:
ben 38 yaşında zır bekarım :D :D
yükselsin çünkü 97 den satın aldım, yoksa zarar edeceğim :D
bekarlar takılar için şimdiden düştükçe altın alacaklar, yoksa evde kalacaklar :)