inşallah tutmaz:)
Printable View
İnşallah :D
yukselmeye basladı yıne..:(
93-94 arasına iner bugün
yarın sabahta çinden ötürü yine düşme meyilli olacak bence.
bu hafta 90 ları görmesi muhtemel.
diyeee tahmin ediyorum.
çok kişi ters köşe yaptı çok.yazık...
herkes abanır dolara bu aralar 2 bin lirayı aşacak söylentileri var...
elinde altın olanlar şu anlık zarardaysa beklemesi yararlı gibi görüyorum
benim öle bi düşüncem vardı hatta sayfadada belirtmiştim :D vaz geçmiştim o ara altın hakkatten oynaktı şimdi iyiki vazgeçmişim diorum fakat söle bankada boşu boşuna faizde duran bi 30-40 bin lira param olsa uzun vadede girerdim altına ben bu inişin yeni bir çıkış yaratmak için bilinçli olarak yapılmış olduğu kanısındayım
sabah gramı 93 tl den 1 kg almış olsaydım şu an 96500 olmuştu. 3,500 tl sabahtan öğleye iyi para.
nisanda 1 kilo alsaydın 69 tl den 2 hafta once satsaydın 108 den
39.000 tl kardaydın:D
şu an dip..
arkadaşlar bu konulara yabancıyım , bankadan netden işlem yapmak için bi tür şifre falan mı alıyorsunuz , bende değerlendirmek istiyorum parayıda :)
şuan 1630 larda
Sabah 1560-1580den alım yaptım parca parca...
ben altında internetten alış satış yapmadım. ama bende şekerbankın ismini bayağı duydum
tşkler , iphone yok ama yarın falan ilgilencem ;)
Oglen 92den aldim bakalim hayirlisi
ben bugün altından tamamen dolara transfer oldum. birazda dövizde takılalım 2 lira olacak diyorlar bir görelim bakalım ne olacak :)
bu arada altına girecek arkadaşlar sakın bence arabasını satıp kredi çekip girmesin. bu iş kumar işi ne olacağı hiç belli olmaz. gözden çıkardığınız kıyıda köşede duran paranız varsa girin derim.
dolara güven olmamalı bence.
1.90 ları görürse gördüğü gibi iner.
1.86 kapanıştı.
yarın 1.90 der iner sonra
insin ya mal alıcaz:D
2 yi bulcak dolar =) altini 106 dan satıp dolar almıstım bayramda :) 1700 den
Bende 106 bozmuştum iyi etmişim :)
ne zaman yukselmeye baslıyacak acaba ? suanda baya bi zarardayım ve para lazım :(
Valla abi zararınla paranın aciliyetine bağlı olarak sana kalıyor aslında.Şu an pek yükselecek gibi durmuyor açıkcası ama her an herşey olabilir de.
Hatta ben dolarında düşeceğini dolayısıyla altınında düşeceğini düşünüyorum..
Dolar son günlerde sürekli rekor tazeler oldu biraz daha coşarsa bir müdahale gelebilir duruma göre..
Güne iyi başladık 09;05 itibari ile 98.35 :)
biri şu altına vursun kırbacı..
herkes altının tekrar artmasını bekliyo:)
biraz evvel tv de bir açıklama dinledim altın almak için dahada düşmesini bekleyenler çok bekler dedi adam :D
her kim dediyse çok kral adammış inşallah dedikleri tutar:D
amin amin :D
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D :D
bütün televizyon kanallarında farklı bir şey diyorlar kuyumcu çıkar diyor :) yatırım uzmanı prof falan çıkıyor düşer diyor :) ne olur acaba kime inanmak lazım :)))
arkadaşlar garantinin sitesine girdim altın 96.4 dio bu doğrumudur yoksa onların kendi piyasasımıdır????
arkadaşlar altının bugünkü piyasadaki gram fiyatı nedir acaba